Přichystejte své domovy – na jaro!

Taky už cítíte to blížící se jaro ve vzduchu? My tedy rozhodně ano:) A jaro přímo milujeme!

Jaro je totiž období, které konkrétně ve mně evokuje velmi příjemné pocity. Vše okolo se probouzí do nového života, sluníčko začíná svítit, zima je na ústupu a před námi jsou vyhlídky krásných dnů, kdy konečně odložíme bundy a kabáty a budeme si užívat teplejšího počasí.

A právě s příchodem jara se ve mně každý rok probouzí touha pustit trochu té svěží jarní atmosféry také ke mně domů. Definitivně jsou pryč i ty poslední doplňky, které jen namátkou připomínají zimu, nebo dokonce Vánoce. Naopak, snažím se můj domov přímo zaplavit květinami a dekoracemi, které mi připomínají JARO. Obě milujeme květiny – a právě jaro je období, kdy se jich můžeme naprosto do syta nabažit:)

K jarní dokonalosti tedy ladíme i své domovy – a nejen je. Teplejší jarní dny nám totiž dovolí otevřít okna, balkóny, terasy…a můžeme i vyběhnout na zahradu, které jsme si během zimních měsíců moc neužily. A právě i tato venkovní místa se přímo vybízí pro nějaké jarně laděné dekorace, květiny a další doplňky, díky kterým budeme cítit jaro na každém kroku.

13

A my pro Vás tentokrát máme další zajímavý TIP – právě na tyto úžasné záležitosti, kterými můžete vyladit místo, které máte nade vše rádi – Váš domov.
Nedávno jsme Vám totiž představily moc zajímavý obchod, který má navíc i svůj e-shop, kde seženete absolutně vše pro dokonale vyladěný domov – po všech směrech. Už i název obchůdku mluví za vše – jmenuje se totiž PĚKNÝ DOMOV. Mimochodem – více se dozvíte v našem starším článku – ZDE.

logo

Najdete tu bytové doplňky, ale i bytový textil – luxusní povlečení, polštáře, ručníky, utěrky, elegantní župany a vše v nejvyšší kvalitě.
V nabídce jsou také bytové vůně, jídelní soupravy a doplňky na vaření, úložné krabice, umělé květiny, obaly na květiny, doplňky na zahradu a spoustu dalšího. Zkrátka jedná se o kompletní sortiment pro Váš domov, který tu vyladíte opravdu od „A do Z“:)

Nás tu ovšem zaujaly právě doplňky do zahrady a obaly na květiny, které tu seženete opravdu krásné – v několika stylech, včetně mého oblíbeného „vintage“.

V eshopu PĚKNÝ DOMOV seženete obaly na květiny značky Paramit, francouzské květináče, truhlíky, zápichy do květináčů, plechové konve a další, značky La Petite France.2139

 

Mě osobně tu nejvíc nadchly právě nejrůznější venkovní dekorace a obaly na květiny od značky La Petite France. Jedná se o věci ve venkovském (vintage) stylu, který je jednoduchý, ne příliš zdobný – a tím se mi právě líbí. No uznejte sami:

img-1.php

3511

Úžasné jsou ale i tyto venkovní květináčky – také od La Petit France:

 

1786

1788

Na parapety, okna, ale i do interiéru jsou nádherné tyto obaly od značky Paramit:

3204

3210

Luxusní záležitostí jsou pak i tyto lesklé a designové obaly:

img.php

1211

 

Podívejte se do naší fotogalerie, jaké další krásné věci mohou doladit Váš domov i zahradu.

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má téměř 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

PĚKNÝ DOMOV/WEB

PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK

PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB

PĚKNÝ DOMOV/BLOG