Soutěž: zhubněte s přístrojem Bailine!

Hola, hola, plavková sezóna volá! Jakpak se na ni cítíte, milé dámy?:) V pohodě a fit, nebo by to chtělo maličko připravit a hodit do kondice? Já myslím – když tedy budu mluvit za sebe – že vždy je co zlepšovat…:) Proto jsem pro Vás ve spolupráci s brněnským studiem PROLINE BODY připravila zajímavou soutěž – o procedury na výborném přístroji Bailine! A holky, fakt to funguje…!

Téma „hubnutí“ bude vždy nás, holky, zajímat, protože co si budeme povídat, všechny chceme vypadat úžasně, neodolatelně a hlavně, štíhle. Ovšem docílit toho rozhodně není jen tak, což už jste asi samy také někdy zažily…

Já Vám ovšem nedávno na blogu představila právě hubnutí díky přístroji Bailine, který jako jediný na Jižní Moravě mají právě v brněnském studiu PROLINE BODY. A protože mě právě dobré výsledky, o kterých jsem ve spojitosti s Bailine slyšela, zajímaly, zašla jsem sama tento přístroj vyzkoušet (moji celou reportáž si přečtěte ZDE).

Metoda bailine je velice účinná a zcela bezpečná. Dosahuje toho pomocí počítačem řízeného programu, tvarováním ženské postavy, váhové redukce a vyhlazením celulitidy bez chirurgického zákroku.

U přístroje Bailine pak platí, že jedna terapie – 45 minut se rovná pro tělo 2,5 hodinám intenzivního cvičení. Bailine je v zásadě simulačním tréninkovým systémem, který byl vyvíjen po více než 30 let a dnes je nejmodernějším a nejúspěšnějším počítačem řízeným systémem k tvarování postavy, vyhlazení celulitidy a regulaci váhy.

Bailine Vám pomůže jednak zhubnout, ale i zpevnit postavu, odbourat celulitiu, vyhladit pokožku…

Výjimečné na této metodě také je, že přístroj cvičení nastavuje dle potřeb každého klienta, zcela individuálně.

Zpátky ale k soutěži, o které jsem psala v úvodu. Studio PROLINE BODY Vám věnovalo do soutěže několik zajímavých procedur – máte tak jedinečnou možnost otestovat účinky tohoto přístroje doslova na vlastní kůži!

Můžete tedy vyhrát:

1. Cena: 3 x procedura na přístroji Bailine
2. Cena: 3 x procedura Lymfoven
3. Cena: 3 x procedura na vibrační plošině Flabélos

A jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu PROLINE BODY CENTRUM
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (na PC – pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: ODKUD METODA BAILINE POCHÁZÍ? (nápověda – zjistíte na webu studia PROline BODY).
    Odpověď pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!:)

ODKAZ: BAILINE BRNO / web
ODKAZ: PROLINE BODY CENTRUM BRNO / facebook