Soutěž s AirWine – kdo vyhrál?

Je tu vyhlášení mé další soutěže, tentokrát rozhodně velice zajímavé – mohli jste totiž vyhrát úžasnou zkušenost a zážitek, který rozhodně nebývá na programu běžného dne, a to let v leteckém simulátoru AirWine… ;)

Ruku na srdce, kdo z Vás by netoužil něco podobnéno zažít? Já svoji vlastní zkušenost z AirWine mám – proletěla jsem se nejen nad Brnem, ale dokonce jsem si vyzkoušela pilotování poškozeného letounu a následné přistání na řece Hudson a povím Vám, byl to adrenalin – a díky bohu, jen v bezpečí simulátoru.

Zpátky ale k mé soutěži, ve které jste mohli vyhrát 2 ceny, pro 2 výherce, a to: poukaz na program Pilot a poukaz na program Sully, kdy si vyzkoušíte právě přistání na řece Hudson v New Yorku.

V soutěžní otázce jsem se Vás ptala – „simulátor jakého typu letadla najdete v AirWine“? Správná odpověď zní: simulátor BOEINGU 737, více pak k pravidlům soutěže ZDE.

Vybrala jsem tentokrát 15. a 30., kdo odpověděli správně a gratuluji:

BOHDANĚ POUCHLÉ
JANĚ STAŇKOVÉ

Holky, ozvu se Vám do zpráv ohledně Vaší výhry ;)

Letecký simulátor AirWine najdete v Němčičkách, na adrese Němčičky 285. Více informací o rezervacích a také o možnostech zakoupení dárkových poukazů se dozvíte na webu AirWine, viz odkaz níže.

ODKAZ: AIRWINE / web
ODKAZ: AIRWINE / facebook