Tawan & Cool Brno Blog uvádí: masáž Mango Splash Oil!

Ráda bych Vám představila super letní, voňavou masáž – novinku, kterou jsem pro Vás připravila ve spolupráci s brněnským Tawanem! A je fakt božská, z vlastní zkušenosti vřele doporučuju! Budete při ní doslova v mangovém ráji… ;)

Když masáž – v Brně, tak jedině v Tawanu! Fakt, tomuto centru thajských masáží jsem už věrná hezkých pár let… Thajky, které tu pracují, jsou moc zkušené a zkrátka to umí – což rozhodně nebývá pravidlem všude. A mimo to, všichni tu jsou strašně milí. Nejenom Thaječky (většinu z nich už osobně znám, mám ty holky fakt ráda:)), ale i personál – na recepci. Přijdu si tady vždycky vítaná a vidím, že je zde moje spokojenost na prvním místě. A tak by to mělo být… ;)

Zpátky ale k „naší mangové masáži“ – Mango Splash Oil!
Říkali jsme si, že by to chtělo vymyslet něco vyloženě letního – a právě mango je právě ono ovoce, které k létu skvěle ladí!

Celá masáž je tak doslova mangovým potěšením pro všechny smysly. Masáž trvá dvě hodinky, nebo zkrácená verze 90  minut a skvěle si při ní odpočinete.

Úvodem je speciální mangový peeling celého těla, díky kterému se pokožka zbaví odumřelých částeček kůže. Po peelingu se osprchujete a masáž pokračuje dále. Těšit se můžete na masáž a masku obličeje, olejovou masáž celého těla a na závěr se na pokožku nanese speciální mangová mlha s jemným třpytem.

Po masáži dostanete ještě čaj – jak jinak, než mangový!

Že to všechno naprosto božsky voní – to snad ani nemusím dodávat… Vaše pokožka bude vonět jako mangový bonbónek, a to ještě hezky dlouho! :)

Takže – pokud masáž, v létě – tak určitě do Tawanu a rozhodně vyzkoušejte naši mangovou novinku. Je totiž fakt boží! ;)

Centrum thajských masáží, Tawan, najdete v Brně na Šilingrově nám., v budově hotelu Barceló Palace.

ODKAZ: TAWAN / WEB
ODKAZ: TAWAN / FACEBOOK