Inspirace na letní botičky z obchodu Wojas!

Dnes to bude o botičkách! Těch totiž není nikdy dost, co si budeme povídat, že holky? ;) Proto jsem si pro Vás připravila velký fotoreport letních botiček – tentokrát z obchodu Wojas v Galerii Vaňkovka. O této značce jsem Vám už na blogu psala a musím říct, že co se nabídky týká, patří k tomu nejlepšímu, co v Brně máme! Najdete  tady totiž fakt boží kousky – a navíc, mnohé z nich za fajn ceny, jsou tu totiž sezónní slevy!!!

Když se nad tím zamyslím, co v ohledu „obutí“ je léto kreativním obdobím! Je totiž tolik možností, co zvolit, zkrátka, rozhodně žádná nuda, jak tomu je třeba v zimě, kdy se ohlížíme hlavně na to, abychom nezmrzli… V létě, to je jiná! Sandálky, balerínky, pantoflíčky, lodičky, botičky na klínku, slip-ony… Zkrátka, léto v módním ohledu patří také botám!

Zpátky ke značce Wojas – tu jsem Vám nedávno mimochodem na blogu představila. Obchod tohoto polského brandu najdete v brněnské Galerii Vaňkovka a opravdu, nabídka je tady hodně dobrá – musím sama uznat, že ve srovnání s jinými obchody s botami v Brně, tady rozhodně vyberete.

Wojas patří k polským největším obuvnickým značkám, s dlouholetou tradicí. Všechny boty, co nabízí, jsou kožené – tedy, opravdu kvalitní. A taky pohodlné. Což je u bot hodně důležitý faktor!

V obchodě Wojas seženete jak dámské, tak i pánské boty. Mě samozřejmě nejvíc zajímaly ty dámské – a aktuální kolekci jsem pro Vás také nafotila. Jaká je? Za mě skvělá, letní, stylová a módní.

Nechybí v ní trendy záležitosti tohoto léta – sandálky s výraznými pásky, často i v metalických tónech (ano, stříbro a zlato na botičkách teď fakt letí!). V kurzu jsou i výrazné podrážky, nebo platformy…

…zaujaly mě i stylové polobotky, ty v pánském stylu. Sama jsem si je pořídila a vypadají skvěle, a to dokonce i k sukni. Vůbec se takových bot nebojte, dododají Vašemu výslednému outfitu super „šmrnc“!

Absolutním hitem jsou pak botky na podpatku, s otevřenou špičkou – často s děrovanou kůží, nebo efektním šněrováním, třásněmi…

Wojas nabízí i absolutní klasiku – lodičky v mnoha barevných a stylových provedeních. Takové lodičky, ty jsou doslova „must have“ pro každý dámský botník!

Pokud se nebojíte i lehké výstřednosti, extravagance, zkrátka, neradi zapadáte do davu – i pro Vás se tu najdou zajímavé modely… :)

A pro pány? Opět super výběr – alespoň, z mého, dámského pohledu, rozhodně. ;)

A pozor – v obchodě Wojas jsou teď velké slevy – a to až 50% na opravdu spoustu modelů, tak toho využijte! ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek z obchodu Wojas také ve fotogalerii!

Obchod Wojas najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: WOJAS / web
ODKAZ: WOJAS / facebook