Představuji: boty WOJAS!

Myslím, že téma „boty“ nás, tedy, hlavně nás, ženy, nikdy nepřestane bavit a zajímat. Boty, to je totiž přímo vášeň, které nelze jen tak odolat… Nebo se snad pletu? :) Každopádně – já věřím, že je mezi Vámi mnoho těch, kdo botičky také milujete, stejně, jako já. A proto jsem si pro Vás dnes připravila článek zaměřený právě na boty – představím Vám totiž značku Wojas, která právě boty nabízí. A nutno dodat, jsou opravdu nádherné!

Kdykoliv jsem kolem obchodu značky Wojas v naší brněnské Galerii Vaňkovka prošla, musela jsem se zastavit – a omrknout ty krásné kousky, které jsem viděla už za výlohou. Boty tohoto brandu mě totiž zaujaly už od první chvíle – jsou velmi originální, zajímavé, zkrátka jiné, než v běžných obchodech s botami, kam jste možná zvyklí chodit.

Já právě při výběru oblečení, ale i bot, dávám vždy na určitou výjimečnost. Nerada „splývám s davem“, nebojím se i lehké výstřednosti, zkrátka, ráda ukážu určitou jedinečnost svého stylu. A to i v případě botiček.
Ovšem, když budu upřímná, dlouhou dobu jsem měla právě s výběrem zajímavých a hezkých bot v Brně problém – nabídka tak nějak, „nic moc“. Proto mě potěšil právě obchod značky Wojas ve Vaňkovce, který, dle mého názoru, má rozhodně co nabídnout.

A jaké vlastně boty Wojas jsou? Kromě toho, že opravdu hezké, designově zajímavé a vkusné, také nesmírně kvalitní, vyráběné z kůže. Sama už pár párů bot této značky mám a jsem opravdu víc než spokojená. Boty jsou pohodlné – a to je pro mě také dost zásadní.

Wojas je polská značka obuvi, s opravdu dlouholetou tradicí. V současné době právě tento brand patří k největším a nejvíce ceněným polským výrobcům obuvi. V nabídce společnosti se nachází elegantní kožená dámská a pánská obuv, modely pro mládež a trekkingová obuv. Doplněním pak je i kožená galanterie – kabelky, aktovky a opasky.

Ovšem – já myslím, že asi nejvíc Vám řeknou fotky, na vlastní oči se přesvědčíte, že boty Wojas jsou opravdu krásné. A třeba v mém fotoreportu najdete opět inspiraci – objevíte takový kousek, který Vám padne do oka… :)

V obchodě Wojas jsem Vám nafotila několik zajímavých kousků – začnu těmi pro běžné nošení, které jsou pohodlné, stylové a budou se zkrátka zaručeně dobře nosit.

Pokud si ovšem potrpíte na podpatky, tak i Vy tady „to svoje“ najdete – mimo jiné, například i krásné botičky na party, ples, nebo večírek.

Nechybí ani pestrá nabídka bot na léto – páskové sandálky, boty na klínku…

…nebo tyto úžasné boty s otevřenou špičkou, aktuálně obrovský hit sezóny.

Velký výběr je zde i lehce extravagantních modelů, se zajímavými vzory a designem:

A nabídka bot pro pány? Taky velká paráda!

Vybrali byste si? Já věřím, že určitě ANO! Za mě, milé dámy, tento obchod, coby milovnice bot, prostě musíme vést v patrnosti… ;)

Spoustu krásných modelů bot z obchodu WOJAS si prohlédněte také ve fotogalerii.

Obchod Wojas najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: WOJAS / web
ODKAZ: WOJAS / facebook