A zase ten denim… :)

Denimová móda je moje vyloženě „srdcová záležitost“. Vlastně ani nevím proč, ale džíny a další denimové kousky jsou asi nejvíc zastoupené věci v mé šatní skříni. Jste na tom podobně, holky? Taky Vás džíny a vše okolo baví, zajímá a sledujete všechny trendy, které jsou v denimovém světě aktuálně IN? Pak čtěte dál – dnes mám pro Vás totiž tip na jeden super eshop, kde najdete fakt hodně vyladěný věci – a samozřejmě, hlavně ty „denimový“… :)

Nakupování věcí přes eshop má spoustu nesporných výhod. Nejste nijak časově omezení, všechno si můžete prohlížet hezky doma, v klídečku, kdy se Vám zachce. Nemusíte nikam jezdit, stát fronty v obchodech a máte taky dost času si nákup promýšlet. Mimochodem, nakupování přes eshop je také super věc pro pány, kteří, jak sama dobře vím, výlety do obchodů nemusí už vůbec…

Ovšem, dobrých eshopů, kde najdete hezký, kvalitní věci, taky není úplně příliš. Já sama například nedoporučuju „experimenty“ s eshopy neznámých značek, které se sice na první pohled tváří důvěryhodně, ale domů Vám pak přijde věc, která častokrát vůbec nevypadá, jako ten senzační kousek, který jste si prohlíželi na fotce.

Doporučuji tedy vybírat z takových značek, u kterých si můžete být jistí kvalitou a také, originalitou. A co se denimové módy, o které Vám píšu v úvodu týká – mám pro Vás jeden fajn tip. Víte, že značka Pepe Jeans, která se rozhodně řadí k mým denimovým „best off“, má svůj vlastní eshop, kde najdete jak aktuální, tak i outletovou kolekci? A vybírat je tady rozhodně z čeho! :)

O brandu Pepe Jeans Vám tady, na blogu, často píšu. Sama tento britský label považuju za kvalitní a originální značku, která nepostrádá charakteristický vintage look. Což se mi líbí – je to totiž právě ryze britský vintage desing, který Pepe Jeans odlišuje od ostatních značek.

Na eshopu Pepe Jeans mají super výběr krásných věcí, pro nás, holky, ale i pro pány. Můžete si tu prohlédnout jak aktuální kolekci, tak i věci starší – outletovou řadu, která je zde samozřejmě za hodně zajímavý ceny… :)

Najdete zde obrovské množství džínů – takže si my, denimoví nadšenci, na své rozhodně přijdeme. Džíny Pepe Jeans jsou vynikající, což můžu sama potvrdit. Skvěle sednou, jsou pohodlné a kvalitní – nemění barvu, ani tvar po vyprání (což u mnohých značek taky vůbec není samozřejmé…:).

Na eshopu Pepe Jeans navíc na fotkách vidíte, jak dané věci vypadají oblečené, což je super – hlavně u střihu kalhot, kdy většinou hledáme přesně takový, který sedne typu naší postavy.

A pokud si nejste jistí, zda Vám oblečení z eshopu sedne – mrkněte na tabulku velikostí, která Vás přesně nasměruje, jaká velikost je pro Vás ta pravá… ;)

V Brně najdete obchod Pepe Jeans v Olympii, zboží ovšem můžete nakupovat také přes eshop, kde mají novou i outletovou kolekci – viz odkaz níže:

ODKAZ: PEPE JEANS / E-SHOP