Soutěž o vstup do Galerie vín Stará hora a ubytování na 1 noc pro 2 osoby!

Dnes potěším určitě všechny milovníky dobrého vína a vůbec, milovníky i příjemné, moravské pohostinnosti! Možná si vzpomínáte – nedávno jsem vám tady, na blogu, představovala zbrusu novou Galerii vín Stará hora, která se nedávno otevřela ve Velkých Pavlovicích. A protože vás článek zaujal – mám pro vás dnes něco víc – a to skvělou soutěž o vstupenku do Galerie vín Stará hora a ubytování na 1 noc pro 2 osoby!

Můžu vám říct, že výlety za vínem, do krásných koutů Moravy, pár minut jízdy od Brna, doslova miluji. Myslím, že právě v tomto směru můžeme být opravdu hrdí na to, kde žijeme, protože – vína, vinice a vůbec, celá kultura s tím spojená, je právě u nás, na Jižní Moravě, naprosto dokonalá. Jen s vezměte, kolik máme v okolí Brna sklípků, vinařských penzionů a vinařství…

Jednu zajímavou novinku, která se právě vína týká, jsem vám nedávno představovala i tady, na blogu. O co šlo? O zbrusu nově otevřenou Galerii vín Stará hora!

V nádherném prostředí, které nepostrádá typické kouzlo místních sklípků, vám bude nabídnuto na výběr k degustaci více než 70 vín od nejlepších vinařů z Moravy.

Majitelé se při přípravě galerie volně inspirovali myšlenkou Salonu vín ve Valticích. Chtěli vytvořit prostor, kam budou moci lidé zavítat kdykoliv během roku a ochutnat zde vína z blízkých vinařských oblasti.
Skvělé je, že se do galerie podařilo zapojit významné vinaře z okolních obcí. V současné době zda najdete v nabídce zastoupeno okolo 20 vinařství.

Zajímavý je i samotný koncept provozu Galerie vín Stará hora – hosté si zde zakoupí časově omezenou vstupenku a budou mít možnost ochutnat kterákoliv z vystavených vín. Množství vzorků, které sami ochutnáte, tak závisí pouze na vaší chuti. Velkou výhodou také je, že uložené lahve si zde mohou hosté v případě zájmu rovnou zakoupit.

Součástí Galerie vín Stará hora je vinný bar s kavárnou, který nabízí místo pro posezení u vína s přáteli, ale také prostor pro pořádání oslav, rautů, školení atd. Areál zahrnuje i devět ubytovacích apartmánů.

Pojďme ale k soutěži, kterou slibuji v úvodu!
Galerie vín Stará hora věnovala vám, čtenářům mého blogu do soutěže skvělé ceny – vstupenku do Galerie vín Stará hora a ubytování na 1 noc pro dvě osoby, v penzionu Stará hora.

Jak soutěžit?

  1. Dejte LIKE FB PROFILU COOL BRNO BLOG
  2. Dejte LIKE FB PROFILU GALERIE VÍN A PENZION STARÁ HORA
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na soutěžní otázku: KDE GALERII VÍN STARÁ HORA NAJDETE?

Odpovědi pište buď do zpráv, na FB Cool Brno Blog, nebo na email info@coolbrnoblog.cz

Good luck ;)

ODKAZ: STARÁ HORA / web
ODKAZ: STARÁ HORA / facebook