Soutěž o tři skvělé produkty elektroniky od holandské značky Fresh ‚n Rebel!

Mám pro vás další skvělou soutěž, která vám, věřím, udělá radost! Tři z vás totiž mohou vyhrát opravdu hodně zajímavé ceny, a to produkty značky Fresh ‚n Rebel – bluetooth sluchátka, bluetooth reproduktor a powerbanku! A jsou to fakt designové, krásné věci, které určitě užijete. ;) Soutěž najdete v článku…

Dlouho na blogu nebyla nějaká opravdu zajímavá soutěž, co říkáte? A právě nyní pro vás jednu takovou mám – a to o opravdu úžasné ceny, které určitě využijete!
Ve spolupráci se značkou HAMA jsem pro vás připravila soutěž celkem o tři produkty – výherci tedy budou rovnou tři.

A co přesně můžete vyhrát?

Fresh ‚n Rebel Caps Bluetooth sluchátka ve světle šedé barvě
Caps Bluetooth jsou bezdrátová sluchátka na uši (on-ear) s plným zvukem, hlubokými basy a cool designem. Spárujte si jej se svým mobilem nebo MP3 přehrávačem pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Telefon si nechte v kapse a hudbu a hovory ovládejte přes sluchátka. Uzavřený design zablokuje jakýkoliv okolní hluk ať už ve vlaku, v letadle nebo v autě, takže můžete poslouchat svoji oblíbenou hudbu i na cestách. Díky super měkkému polstrování sluchátka pohodlně sedí. Pokud je právě nepoužíváte, máte možnost je složit do mimořádně kompaktní velikosti a snadno odložit téměř kdekoliv. Dostupné jsou v osmi barvách!

Fresh ‚n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition Bluetooth reproduktor v barvě Indigo
Rockbox Brick Fabriq Edition je bezdrátový reproduktor s hlubokými basy v klasickém tvaru kvádru. Reproduktor jako stvořený nejen pro milovníky designu, ale i pro milovníky hudby, kombinuje kvalitní materiály a vynikající zvuk s moderním vzhledem a pocitem. Přehrávejte si nahlas svoji oblíbenou hudbu a bubnujte si prsty do rytmu díky prvotřídní technice a pasivním basům.
Oděný ve speciálně tkané textilii s barevnými nitkami a zkrášlený koženým štítkem s vyraženým logem. Dostupný v osmi barvách je Rockbox Brick Fabriq Edition na své misi obléct hudbu, kterou posloucháte.

Fresh ‚n Rebel powerbanka, v barvě Ruby
Díky powerbance budete mít svůj telefon vždy nabitý, stejně tak i tablet, nebo hodinky Apple Watch.

Všechny tři ceny jsou od holandské značky Fresh ‚n Rebel, která nabízí kvalitní elektroniku v širokém sortimentu – vše můžete omrknout a také si objednat na stránkách HAMA.CZ

Podmínky soutěže:

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu HAMA CZ & SK
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: V KOLIKA BAREVNÝCH VARIANTÁCH SE NABÍZÍ SLUCHÁTKA FRESH’N REBEL CAPS, které můžete vyhrát?
  5. A: 5
    B: 2
    C: 8
  6. Odpověď naleznete v tomto článku.;)
  7. Odpovědi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí! :)