SOUTĚŽ O TŘI SKVĚLÉ PRODUKTY ELEKTRONIKY OD HOLANDSKÉ ZNAČKY FRESH ‘N REBEL – vyhlášení vítězů

Je tu vyhlášení mé soutěže, ve které jste mohli vyhrát tři skvělé technické vychytávky – sluchátka, powerbanku a reproduktor, od holandské značky Fresh‘ n Rebel! Tak komupak udělám dnes radost? Čtěte dál a dozvíte se! :)

Ve spolupráci se značkou HAMA jsem pro vás připravila soutěž celkem o tři produkty – výherci tedy budou rovnou tři. Co přesně jste mohli vyhrát?

Fresh ‘n Rebel Caps Bluetooth sluchátka ve světle šedé barvě
Caps Bluetooth jsou bezdrátová sluchátka na uši (on-ear) s plným zvukem, hlubokými basy a cool designem. Spárujte si jej se svým mobilem nebo MP3 přehrávačem pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Telefon si nechte v kapse a hudbu a hovory ovládejte přes sluchátka. Uzavřený design zablokuje jakýkoliv okolní hluk ať už ve vlaku, v letadle nebo v autě, takže můžete poslouchat svoji oblíbenou hudbu i na cestách. Díky super měkkému polstrování sluchátka pohodlně sedí. Pokud je právě nepoužíváte, máte možnost je složit do mimořádně kompaktní velikosti a snadno odložit téměř kdekoliv. Dostupné jsou v osmi barvách!

Fresh ‘n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition Bluetooth reproduktor v barvě Indigo
Rockbox Brick Fabriq Edition je bezdrátový reproduktor s hlubokými basy v klasickém tvaru kvádru. Reproduktor jako stvořený nejen pro milovníky designu, ale i pro milovníky hudby, kombinuje kvalitní materiály a vynikající zvuk s moderním vzhledem a pocitem. Přehrávejte si nahlas svoji oblíbenou hudbu a bubnujte si prsty do rytmu díky prvotřídní technice a pasivním basům.
Oděný ve speciálně tkané textilii s barevnými nitkami a zkrášlený koženým štítkem s vyraženým logem. Dostupný v osmi barvách je Rockbox Brick Fabriq Edition na své misi obléct hudbu, kterou posloucháte.

Fresh ‘n Rebel powerbanka, v barvě Ruby
Díky powerbance budete mít svůj telefon vždy nabitý, stejně tak i tablet, nebo hodinky Apple Watch.

Pojďme ale k vyhlášení!
V soutěžní otázce jsem se vás ptala, V KOLIKA BAREVNÝCH VARIANTÁCH SE NABÍZÍ SLUCHÁTKA FRESH’N REBEL CAPS, které můžete vyhrát? Správná odpověď zní – v osmi barvách.
Více pak k pravidlům soutěže ZDE.

A já gratuluji těmto vylosovaným výhercům, kdo odpověděli správně:

Sluchátka vyhrává:
MICHAL SPIŠIAK

Reproduktor vyhrává:
MARKÉTA VOKÁLOVÁ

Powerbanku vyhrává:
VIKTOR JANÍK

Výherci, gratuluji, ozvu se Vám do zpráv ohledně zaslání Vaší výhry. :)