Novinky od Sugarbird – v Amande!

Jak jsem vám nedávno na blogu psala, značku Sugarbird máme opět dostupnou v Brně, a to v butiku Amande! Nevím, jak vás, ale mně to udělalo opravdu velkou radost, protože tento maďarský brand miluju. Nabízí tak krásné, zajímavé a nesmírně ženské oblečení! A protože v Amande mají od Sugarbird každý týden novinky, vyrazila jsem je omrknout a také, nafotit pro vaši inspiraci… ;)

Značku Sugarbird jsem si zamilovala okamžitě, kdy jsem se s ní před pár lety v Brně seznámila. Nabízí totiž přesně takový styl módy, který je mně osobně velice blízký. Jedná se hlavně o nádherné šaty, sukně, topy, tuniky…které většina jiných módních značek nemá. A co víc, úžasné jsou i materiály a hlavně, střihy! Střihy mají v Sugarbird opravdu hodně propracované a promyšlené, až se kolikrát divím, jak zajímavé a netradiční střihy jdou vymyslet… :)

Nově je po delší době značka Sugarbird opět dostupná v Brně – nabízí ji spolu s italskou módou v mém oblíbeném butiku Amande na Minské. A řeknu vám, tolik hezkých kousků, co tu teď najdete – až je těžké si vybrat… :)

Od značky Sugarbird jim zde chodí pravidelně, jednou za týden novinky, takže nabídka je skutečně velice pestrá.

Aktuálně v Amande od Sugarbird najdete spoustu božských šatů, které užijete právě teď, v létě. Ať už to jsou jednoduché, volné a sportovní šaty, nebo šatičky pro více společenské příležitosti, všechny jsou krásné.

A opět – co kousek, to jedinečná, originální záležitost! Divili byste se, ale i na první pohled – na ramínku – nenápadný kousek má tak zajímavý střih, že oblečený vypadá perfektně.

Já tu nafotila právě letní šaty – krátké, dlouhé, ale i tuniky. Všechny mají velice kvalitní materiály a oblečené jsou moc příjemné.

Moc mě zaujaly třeba tyto – k dostání v černé a khaki barvě. Mají zajímavé vázání pod prsama, čímž tak vznikne skutečně jedinečný model.

Boží jsou i tyto zelené s kontrastním růžovým napisem…

…a neodolala jsem těmto, řaseným – už mi doma visí ve skříni. :) Dají se nosit buď volně, bez pásku, nebo naopak stažené v pase, čímž vznikne bohatá sukně.

Romantické a něžné jsou i tyto šatičky – jako pro panenku! Mají je v bílé a pudrové barvě. Na léto naprosto skvělé!

Jak se vám kousky od Sugarbird líbí? Dokonalé, že? :)

POZOR – všechny kousky z Amande, jak italskou módu, tak značku Sugarbird, si můžete objednat i přes FB obchodu!

Na spoustu fotek krásných novinek Sugarbird z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook