SOUTĚŽ o nejlepší produkt na oční partie, který jsem kdy vyzkoušela – EYE LIFT!

Milé dámy! Věřím, že vás potěším další skvělou soutěží – 5 z vás může vyhrát produkt pro péči o oční partie EYE LIFT od značky Miracle Cosmetics. A můžu vám s čistým svědomím říct, tento přípravek je opravdu tím NEJ – právě na oční okolí. Dokáže totiž až zázraky… :)

Oční partie mě trápí už dlouho – musím říct, že právě v této oblasti se konkrétně u mě projevuje „zub času“ asi nejvíc. Objevují se vrásky, bojuji také s kruhy pod očima, váčky, zkrátka – právě oční okolí řeším v souvislostí s kosmetickou péčí asi úplně nejvíc.

I z toho důvodu jsem už vyzkoušela opravdu celou řadu produktů, od mnoha značek. Některé se osvědčily, jiné už méně. Je ale jeden přípravek, za který dám, doslova – ruku do ohně. Je od značky Miracle Cosmetics a je opravdu dokonale účinný – s očními partiemi dokáže až zázraky. Mimochodem – moji recenzi tohoto zázraku si můžete přečíst ZDE.

U produktu Eye Lift je skvělá jedna skutečnost, které si všimnete v podstatě okamžitě – jeho efekt je totiž patrný hned po aplikaci. Dokáže rychle doslova vypnout pokožku, stáhne póry – pokožka získá pružnost a vypadá opravdu okamžitě mladší. A to je přesně to, co přece chceme:)

Vynikající je, že tento přípravek nijak nedráždí oči – což můžu potvrdit, protože sama mám hodně citlivou pokožku a také oční partie. Ideální věc také pro alergiky. Přípravek Eye Lift je vhodný tedy i na citlivou pokožku.

Eye Lift je také zcela bez parfemace, což oceňuji – obecně se vyhýbám kosmetickým produktům s parfemací, na citlivou pleť není parfemace nic dobrého.

Nanášet můžete zejména na oblast okolo očí – stačí opravdu malé množství, které lehce vklepete prsty do pokožky. Hodí se ovšem i na partie na čele, kde jsou vrásky rovněž hodně patrné.

Doporučuje se používat ráno (na čistou pokožku), pro dosažení nejlepších viditelných účinků. Po aplikaci nanesete Váš obvyklý krém, nebo make up.

Pojďme ale ke slibované soutěži – Miracle Cosmetic vám, čtenářům mého blogu, věnuje do soutěže 5 přípravků EYE LIFT – výherkyní bude tedy rovnou 5!

Jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu MIRACLE COSMETIC ČESKÁ REPUBLIKA
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: JE PŘÍPRAVEK EYE LIFT VHODNÝ I NA CITLIVOU POKOŽKU? Odpověď najdete v tomto článku. ;)
  5. Odpověď pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!:)

Veškeré produkty značky Miracle Cosmetic můžete objednat přes web/eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / web
ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / facebook