Nová kolekce v butiku Sailor Tom

O butiku Sailor Tom, který najdete v centru Brna, na Orlí, jsem vám tu už psala – pořídíte tu především jachtingovou módu chorvatské značky Sailor Tom, ale i další zajímavé kousky, které stojí za pozornost. Nedávno jsem se tu zastavila a opět jsem pro vaši inspiraci nafotila fotoreport. Tady je! ;)

S příchodem jara je nabídka právě tohoto obchůdku hodně zajímavá. Značka Sailor Tom je totiž v první řadě o lehčím, sportovním oblečení, které využijete nejen pro sportovně strávené chvíle, ale i pro běžné, každodenní nošení.

Krásné věci tu koupíme nejen my, ženy, ale i naše drahé polovičky – pánové a za pozornost stojí i dětská kolekce, která je také hodně povedená.

Právě pro pány, jak dobře i dle vašich ohlasů vím, bývá problém sehnat hezké, kvalitní a cenově dostupné oblečení – třeba košile, oblíbená polo trička, jarní bundičky… V butiku Sailor Tom je právě takových kousků velká nabídka. A třeba zmiňovaná trička, ta tady mají nádherná. A nebojte, nemusíte být nutně fanouškem jachtingu – takové kousky se budou hodit klidně i do práce, nebo kamkoliv, v běžném dni.

Pro nás, ženy, tu mají jak kolekci od značky Sailor Tom, tak i další zajímavé, více elegantní oblečení. Co se ovšem týká brandu Sailor Tom – opět si tu můžeme vybrat krásné košile, trička – třeba ta s límečkem, nebo pohodlné šaty, které užijeme už i teď. ;)

Mě tu zaujaly i dámské mikiny, trička, nebo košile…

A pro děti?
Pro ty je v butiku Sailor Tom spoustu krásných věcí! Třeba trička, mikiny, s postavičkami panenek s botičkami, ve verzi jak pro kluky, tak pro holčičky.

Pro děti tady dál mají tepláčky, mikiny, bundičky – na jaro přímo ideální. A taky, krásná pyžámka!  Zkrátka, věřím, že tady „to svoje“ najdete… :)

Na mnoho dalších fotek z obchodu Sailor Tom se podívejte také do fotogalerie.

Obchod Sailor Tom najdete na Orlí 12.

ODKAZ: SAILOR TOM / facebook