Kosmetika: otestováno – značka Make Up For Ever

Ve své dnešní kosmetické recenzi se zaměřím na jednu jedinou značku – chci vám představit několik produktů od brandu Make Up For Ever – jedná se o profesionální a vysoce kvalitní věci, které rozhodně stojí za pozornost. Co se dekorativní kosmetiky týká, za mě je právě tato značka jednou z těch nejlepších. Mrkněte na moji recenzi, mohla by vás inspirovat… :)

Zcela upřímně, vyznat se v té obrovské nabídce kosmetických značek, kterých dnešní trh nabízí, to opravdu není jen tak. Chce to asi dát na doporučení a tipy – a právě takové doporučení dnes pro vás mám v mé recenzi. Vyzkoušela jsem několik přípravků od značky dekorativní kosmetiky Make Up For Ever – a ráda vám své dojmy a hodnocení popíšu.

Step 1 Eye & Lip Primer – Podkladová báze na oči a rty
Ze své zkušenosti můžu říct, že produkty Make Up For Ever dokonale drží. Co se týká snad všech přípravků této značky, můžete se spolehnout, že budete celý den vypadat perfektně – produkty se nijak neroztékájí, nežmolkují, vše zůstává tam, kde má. :) A aby byl dlouhotrvající efekt ještě lepší, je dobré používat pod oční stíny a rtěnku právě tuto podkladovou bázi.

Báze skvěle zafixuje rtěnku, stíny, ovšem nijak neovlivňuje jejich finální vzhled.

Báze má hutnější krémovou texturu, ovšem není vůbec mastná. Po rozetření zanechá matný, vyhlazený efekt pokožky.

Barvou je báze lehounce bílá, po rozetření zcela čirá.
Testovala jsem hlavně pod oční stíny (rtěnky moc nepoužívám). Musím říct, že stíny skvěle držely celý den a co mě potěšilo, stíny se „nežmolkovaly“ a nekončily v záhybech víček. Za mě skvělá věc, oceníte např. když vyrážíte cvičit, tančit a chcete stále vypadat perfektně. ;)

Ultra HD Perfector Blurring Skin Tint – Ultra HD rozjasňující make up
Vůbec první make up, který jsem od značky Make Up For Ever vyzkoušela. A můžu říct – je výborný. Svým krytím a výsledným efektem na pleti mi trochu připomíná můj oblíbený Double Wear od EL, který doposud nic nepřekonalo… :)

Make up Ultra HD Perfector Blurring Skin Tint je konzistencí lehčí, řekla bych až fluidní – oceníte ho i pro mastnější pleť. Je skvělý i teď, na léto, kdy já sama volím lehčí produkty pro pleť.

I přes to, že je make up konzistencí lehčí, má výborné krytí – pokožku barevně sjednocuje, kryje drobné nedostatky a vytváří moc hezký, čistý a zdravý dojem pokožky.

Make up má zároveň rozjasňují efekt a musím uznat, že na pleti není příliš patrný, což také oceňuji – nemám ráda, když make up na pleti působí jako „maska“.

Super je i obsažený ochranný faktor SPF 25. Dostupný v osmi barevných tónech.

Ultra HD Soft Light Liquid Highlighter – Ultra HD tekutý rozjasňovač
Výborný doplňující produkt k výše zmiňovanému make upu. Můžete jej používat buď samostatně, mně se osvědčil i tak, že ho míchám dohromady s make upem – pleť má pak krásně zlatavý, projasněný vzhled, což je na léto úplně super. :)

Texturou je rozjasňovač krémový, lehounký, nemastný – opět víceméně fluidní. Je k dispozici opět v několika barevných provedeních (4 barvách) – od narůžovělou, až po zlatavý, bronzový tón. Já testovala odstín 30 – je to právě ta zlatavá barva, která vypadá na opálené pokožce obzvlášť krásně.

Na léto je pro mě rozjasňovač nutným „must have“ – zkuste jej, uvidíte, že pokožka vypadá dokonale!

Ultra HD Mircofinishing Pressed Powder – Ultra HD kompaktní pudr
Purdy používám opravdu jen minimálně, většina z nich totiž na pokožce vytváří až nehezkou „masku“. Tento pudr je ovšem opravdu lehounký, na pleti ho opravdu nebudete ani cítit, natož vidět.

Jedná se o kompaktní pudr, stačí zlehka přejet štětcem a nanést na pleť. Pleť se dokonale zmatní, ovšem stále vypadá naprosto přirozeně. Efekt je opět dlouhotrvající, za sebe můžu potvrdit, že pokožka je matná i několik hodin.

Praktické je i malé balení s velkým zrcátkem. ;)

Ultra HD Loose Powder – Sypký pudr
Druhým pudrem, který jsem od Make Up For Ever vyzkoušela, je tento sypký pudr – ve srovnání s výše uvedeným kompaktním pudrem je u tohoto efekt ještě lepší, matný vzled vydrží mnohem déle.

Pudr je opět lehounký, má bílou, ovšem na pokožce zcela čirou barvu – barevně a vzhledově nijak neovlivňuje váš make up, což oceníte. ;) Na pleti opět vypadá zcela přirozeně.

Pokožka vypadá s tímto pudrem nádherně sametově, navíc působí rozjasněným, zdravým dojmem. Za mě jednoznačně nejlepší pudr, jaký jsem kdy měla! :)

Kosmetiku značky Make Up For Ever koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii a nově také v Galerii Vaňkovka.