Recenze: Eye Lift od Miracle Cosmetic

Pokud čtete na blogu moje kosmetické recenze, jistě víte, že mě hodně trápí oční okolí – konkrétně vrásky, otoky, kruhy pod očima… A často mi také píšete o tipy na dobré a hlavně, na účinné produkty, které tyto problémy dokáží řešit. Dnes bych Vám chtěla jeden takový představit. Znám jej už delší dobu a funguje skvěle – Eye Lift od Miracle Cosmetic.

Myslím, že právě na očním okolí je obecně asi nejvíc patrný „zub času“ a věřím, že mi mnohé z Vás, milé dámy, dáte jistě za pravdu. Pokožka v okolí očí je nesmírně citlivá, jemná a díky mimice je také více namáhaná.

Na stavu naší pleti se ovšem podepisují i další faktory – prostředí, v jakém žijeme, náš životní styl a návyky obecně – tedy to, jak zdravě jíme, zda kouříme, kolik hodin spíme… A samozřejmě, nemalý podíl pak má i genetická výbava – tu bohužel nijak neovlivníme.

Čas a jeho vliv na vzhled naší pokožky samozřejmě nezastavíme, to je jasné. Ale můžeme jeho působení zpomalit – a jedním ze způsobů je samozřejmě volba i vhodné kosmetiky.

V mém případě soustředím opravdu největší pozornost na péči oblasti očních partií. Jak jsem už zmínila, hodně mě trápí jemné vrásky v okolí očí, ale také kruhy pod očima, nebo otoky – ty bohužel mám, i když poctivě spím, nekouřím a jím zdravě…:(

Vyzkoušela jsem už celou řadu produktů určených na řešení problémů v partiích očí – a řekla bych, že už mám poměrně bohaté zkušenosti. Jednou z velmi pozitivních zkušeností je ovšem toto vynikající sérum od značky Miracle Cosmetic.

 

Vůbec nejprodávanějším produktem od této značky je přípravek Eye Lift, který má vynikající účinky právě na oční partie.

Jaký tedy tento přípravek je a jak jej hodnotím já?

U produktu Eye Lift je skvělá jedna skutečnost, které si všimnete v podstatě okamžitě – jeho efekt je totiž patrný hned po aplikaci. Dokáže rychle doslova vypnout pokožku, stáhne póry – pokožka získá pružnost a vypadá opravdu okamžitě mladší. A to je přesně to, co přece chceme:)

Vynikající je, že tento přípravek nijak nedráždí oči – což můžu potvrdit, protože sama mám hodně citlivou pokožku a také oční partie. Ideální věc také pro alergiky.

Eye Lift je také zcela bez parfemace, což oceňuji – obecně se vyhýbám kosmetickým produktům s parfemací, na citlivou pleť není parfemace nic dobrého.

Nanášet můžete zejména na oblast okolo očí – stačí opravdu malé množství, které lehce vklepete prsty do pokožky. Hodí se ovšem i na partie na čele, kde jsou vrásky rovněž hodně patrné.

Doporučuje se používat ráno (na čistou pokožku), pro dosažení nejlepších viditelných účinků. Po aplikaci nanesete Váš obvyklý krém, nebo make up.

Pokud hledáte opravdu vysoce účinný produkt pro péči o oční okolí a pro eliminaci projevů stárnutí, toto je rozhodně skvělá volba – ze své zkušenosti můžu vřele doporučit.:)

Veškeré produkty značky Miracle Cosmetic můžete objednat přes web/eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / web
ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / facebook