Módní fenomén: boty Converse!

V módním světě existuje celá řada fenomenálních značek, které se už hodně dlouho drží na výsluní – a to dokonce tak dlouho, že už by se daly jejich kolekce označit jako „nadčasové a nesmrtelné“… Jedním z těchto brandů je rozhodně také CONVERSE, výrobce legendárních tenisek. A co si budeme povídat, kdo doma nemá alespoň jeden pár „Conversek“, ten jakoby nebyl…:)

Jasně, boty Converse jsou totiž právě tou hodně nadčasovou záležitostí, která prostě nestárne. Design těchto legendárních tenisek je v podstatě až na drobnosti už celou řadu let neměnný, ovšem, stále nesmírně oblíbený. A sluší každému. Bez rozdílu pohlaví a dokonce, taky bez rozdílu věku. Jen si vezmětě, jak moc „cool“ vypadá v Converskách třeba starší dáma, že?:)

Já jsem si svůj první pár Conversek pořídita už taky pěkně dávno, ovšem, i postupem času, kdy stárnu a na spoustu věcí – včetně těch módních – měním názor, tak právě tenisky Converse se mi líbí v pořád – a to je fakt co říct. Jen málo módních věcí totiž můžu označit v mém žebříčku oblíbenosti za „stálici“.

Čím to je, že jsou právě Conversky pořád tak IN?
Značka Converse byla založena už v roce 1908, původně jako obutí pro hráče basketbalu. Časem si ovšem na první pohled jednoduché tenisky získaly takovou oblibu, že se staly žádanou streetovou obuví doslova pro každého.

Postupně Conversky měnily a mění barvy, vzory, tkaničky, ovšem jejich klasický a tolik populární design stále zůstává.

Dnes je na výběr opravdu obrovské množství Conversek – a jak jsem už uvedla, nosit je můžete fakt úplně k čemukoliv, ke kalhotám, k sukni, šatům – a to dokonce i k těm více elegantním. Skvěle vypadají i k nadýchané dolly sukni!

Asi největší výběr krásných Conversek mají na eshopu Different.cz – krásné jsou dámské, ale i pánské Conversky. Na Different.cz mají i takové modely, které jsem nikde jinde neviděla, fakt stojí za omrknutí…:)

Kromě bot tu najdete i další věci této značky – třeba tašky a batohy Converse.

A co Vy a Conversky? Já myslím, že právě Conversky nás budou bavit ještě hodně dlouho. Je to totiž věc, která jde časem s námi a nějak tak nás doprovází na cestě životem. A to doslova…:)

ODKAZ: DIFFERENT.CZ / web, eshop
ODKAZ: DIFFERENT.CZ / facebook