Soutěž o doplňky stravy mediEvolution!

Mám pro vás další soutěž, kterou, věřím, právě v aktuálním období, kdy stále „úřadují“ nemoci a chřipky, oceníte! 3 z vás totiž mohou vyhrát skvělý doplněk stravy na podporu imunity Immuno mediEvolution, který jsem vám tu nedávno představila a navíc jako bonus přípravek „Relax“. Víc k soutěži v následujícím článku…

Přechod zimy na jarní, teplejší počasí, je bohužel stále ještě ve znamení více nemocí, chřipek, nachlazení – určitě mi v tomto dáte za pravdu. I u nás doma jsme si všichni prošli nepříjemnými rýmami a tak se snažím stále dělat pro povzbuzení imunity co nejvíc. Ať už to je zvýšený přísun vitamínů v přirozené podobě, nebo kvalitní, přírodní doplňky stravy – zkrátka dělám pro svoje zdraví a pro zdraví svých dětí maximum.

Nedávno jsem vám tu představila jeden výborný doplněk stravy, který obsahuje betaglukany – ty jsou pro správnou funkci imunitního systému naprosto perfektní. Jedná se o přípravek Immuno mediEvolution, užívám ho já i moji synové a musím „zaklepat“, zatím se po zdravotní stránce držíme – a já věřím, že to je právě i díky tomuto zázraku. :)

Betaglukany, které přípravek Immuno mediEvolution obsahuje, stimulují množení bílých krvinek a ty pak pohlcují škodlivé bakterie. Tento proces se přirozeně v těle spouští v době onemocnění a podáváním betaglukanů lze tento proces ještě mnohonásobně zesílit.

Přípravek Immuno mediEvolution navíc obsahuje také vitamín C a selen, které imunitní systém také podporují, navíc snižují vyčerpání a únavu a kromě toho i jód. Ten je skvělý pro udržení dobrého stavu pokožky, důležitý je také pro správnou funkci štítné žlázy, která reguluje metabolismus. Kombinací všech těchto aktivních látek se imunitní systém v těle intenzivně posiluje.

A já mám pro 3 z vás tento výborný doplněk stravy v mé soutěži, navíc, výherci získají jako bonus přípravek Relax mediEvolution, který je opět na přírodní bázi, s jedinečným komplexem aktivních látek, které přispívají k normální činnosti nervové soustavy a metabolismu.

JAK SOUTĚŽIT?

  1. sledujte FB profil Cool Brno Blog a také FB Medievolution
  2. sledujte profil na IG @coolbrnoblog a také IG profil @medievolution_official
  3. do komentářů pod soutěžní příspěvek na FB Cool Brno Blog označte někoho, koho by soutěž mohla také zajímat

Přesně za týden z komentářů vylosuji 3 výherce, kteří dostanou produkt Immuno mediEvolution a jako bonus produkt Relax mediEvolution.

Navíc, pokud si chcete některý z produktů od Medievolution koupit, stačí na eshopu do objednávky zadat kód „coolbb20“ a získáte slevu 20%. Sleva je platná do 30. 6. 2019

Koupíte Medievolution přes eshop, odkaz ZDE, produkty si můžete také osobně vyzvednout na adrese Jana Nečase 1343/29, Brno – Žabovřesky, 616 00.

ODKAZ: MEDIEVOLUTION / web
ODKAZ: MEDIEVOLUTION / facebook
ODKAZ: MEDIEVOLUTION / instagram