Staň se AMBASADOREM salonu Jacob & The Stylers a vyhraj všechny služby salonu na ROK ZDARMA!

Mám pro vás soutěž, jaká doposud na mém blogu nebyla! Pokud vyhrajete, stanete se AMBASADOREM skvělého brněnského salonu JACOB & THE STYLERS a získáte veškeré služby na celý rok ZDARMA! A pozor – cena všech využívaných služeb za rok přesahuje částku 100.000,-! A to už je fakt něco! Jak se zapojit do soutěže? Čtěte dál!

Kadeřnický salon Jacob & The Stylers je v Brně skutečně absolutní špičkou! Nabízí celou řadu profesionálních služeb na té nejvyšší úrovni a věřte, že pokud chcete péči o svůj vzhled svěřit těm nejpovolanějším, tady jste rozhodně na správném místě.

Salon vznikl roce 2009, ještě pod ikonickým názvem TONI&GUY s jasným cílem – ukázat Brnu, co je to styl. Kadeřníci tu předvedli, jak se stříhá v Londýně a že kvalita účesů ze světových přehlídkových mol není jen sen.
V roce 2014 pak celý tým založil vlastní projekt, značku i kadeřnictví – JACOB & The Stylers.
Dnes „signature salon“ Jacob & The Stylers najdete na Dvořákové 10, v unikátním prostoru, který nabízí spojení několika segmentů –  kadeřnický salon, kosmetické studio, kavárnu a gentleman bar.
Jaké služby můžete v salonu využívat?
-střih vlasů
-barvení
-manikúra
-pedikúra
-úprava obočí
-kosmetika
-make up
-koučink
-poradenství se stylistou
A PRÁVĚ TOTO VŠE ZÍSKÁ VÝHERCE NAŠÍ SOUTĚŽE NA CELÝ ROK ZDARMA – STANE SE TOTIŽ AMBASADOREM SALONU! 
Cena služeb při pravidelném využívání po celý rok vychází orientačně nad 100.000,-
JAK SOUTĚŽIT?
*** Stačí dát „Like“ stránce JACOB & The Stylers na Facebooku nebo „Follow“ profilu na Instagramu, záleží na vás jakou sociální síť preferujete:
*** Dát „Like“ stránce CoolBrnoBlog na Facebooku nebo „Follow“ tomuto profilu na Instagramu. Opět záleží na vás, jakou síť zvolíte:
*** A jako poslední krok dát „Like“ soutěžní fotce na Facebooku nebo Instagramu a do komentářů označit někoho, koho by tato soutěž mohla taky zajímat spolu s hashtagem #roksjacobem.
Více k soutěži, pravidlům a přehled služeb, které v rámci soutěže výherce získá, najdete ZDE.
Soutěž potrvá do 31. 5. 2019 a vyhlášení bude zde, na blogu.

Salon Jacob & The Stylers najdete v Brně na Dvořákové 10.

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS / web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS / facebook
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS / instagram