Shopping tipy z Campus Square Brno

Venku to vypadá konečně na začátek jara a s novou sezónou se plní obchody také zajímavými novinkami! Proto vám opět přináším přehled toho nejzajímavějšího, co jsem objevila právě v obchodech v brněnském nákupním centrum Campus Square! A hned na úvod píšu, opět je o co stát – víc v mé dnešní reportáži… ;)

Musím říct, že toto nákupním centrum nám moc hezky vzkvétá! Neustále tu totiž přibývají novinky – nové obchody, stánky a celkově jde úroveň Campusu vzhůru. Já jsem se během února zaměřila jak na novinky, tak i na zajímavé akce, slevy, nebo originální tipy třeba na dárky. Tady je můj přehled! ;)

Dárky pro páry v ALBI
S ohledem na únorový svátek zamilovaných, Valentýn, jsem se stavila pro nějakou inspiraci na dárečky do dárkového zboží, Albi. Tady mě zaujaly super stolní hry pro zamilované páry, pro manžele, partnery… Myslím, že to může být super zábava, u které třeba zjistíte, jak moc se vzájemně znáte. A mimochodem – tyto hry můžete darovat kdykoliv, nejen na Valentýna – a věřím, že to vaše drahá polovička ocení. ;)

Puressentiel v lékárně Dr. Max
Na produkty od značky Puressentiel nedám dopustit už dlouho. Jsou přírodní a hlavně, opravdu účinné! Zamilovala jsem si hlavně sprej čistící vzduch, obsahuje 41 esenciálních olejů, hubí plísně, viry a bakterie a hlavně, dokonale a svěže voní – vám se bude doma dobře dýchat. Já tento sprej používám hlavně teď, v zimě, kdy řádí nemoci a věřím, že i díky této vychytávce se doma po zdravotní stránce celkem držíme. ;) A mimochodem, všechny produkty od Puressentiel stojí za to!

Nové květinářství Flamengo
Novinkou v Campusu je i květinářství Flamengo, které najdete na místě bývalého květinářství. Musím uznat, že nabídkou je toto květinářství ve srování s tím předešlým mnohem lepší! Aktuálně tu seženete už i jarní kytičky a vazby a samozřejmě pak i řezané květiny, dekorace a hotové kytice.

Konopné produkty v České apotéce
Od loňského podzimu je v Campusu nově otevřená Česká apotéka, kde najdete celou řadu zajímavých produktů – zejména vitamínové doplňky, kosmetiku, ale třeba i med od českých včelařů. Zaujala mě tu ovšem konopná kosmetika, se kterou mám skvělou zkušenost v péči o atopickou pokožku (hlavně zabrala u mých synů, kteří oba trpí atopickým ekzémem).

Prádlo v New Yorkeru
V rámci valentýnské tématiky jsem omrkla také prádlo v obchodě New Yorker a narazila jsem tu na zajímavé kousky, které by se vám mohly líbit! A cenově je móda v tomto obchodě stále přijatelná. ;)

Slevy v obuvi CCC
V obchodě CCC se objevuje aktuálně hlavně už nová kolekce, ale stále tu najdete také krásné botičky ve slevách, které určitě užijete i teď. Zaujaly mě nízké kozačky, boty na podpatcích a ve slevách tu seženete i moc krásné lodičky!

Stánek Freaky Burgers
Další novinkou v Campusu je stánek Freaky Burgers! Dáte si tu skvělý burgery z trhaného vepřového masa, z hovězího, ale i burgery ve vege verzi a grilované hranolky. Velkou zajímavostí jsou hlavně burgery v barevných bulkách. Ještě jsem neochutnala, ale už se chystám! Vypadá to totiž fakt skvěle! ;)

Suché šampony Batiste v DMku
O suchých šamponech Batiste jsem slyšela jen samou chválu, ale odhodlala jsem se je vyzkoušet teprve nedávno. A byla jsem – stejně, jako celá řada z vás – nadšená! Zkrátka, pokud si nestíháte mýt hlavu tak často, jak by bylo potřeba, tyto suché šampony mohou být super řešením. Vlasy jsou po nich nádherné – doslova jako umyté! :)

A příště se zaměřím hlavně na gastro novinky! Těch je totiž v Campusu opravdu celá řada a rozhodně si zaslouží, abych vám je představila i zde. ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook