Představuji: hospůdku Rocknroll Heaven!

Dnes mám pro vás opět článek s tipem “kam v Brně” za dobrým pitím a jídlem! A jak moc dobře vím, právě tato témata máte na mém blogu nejraději. ;) Věřím, že potěším i pánskou část čtenářů – chci vám totiž představit jedno fajn místo, kam si můžete zajít na výborné pivo z menších, řemeslných pivovarů a také, na vyhlášené hot dogy! Znáte hospůdku Rocknroll Heaven? Najdete ji na Jiráskově 51 a víc vám o ní dnes napíšu – čtěte dál!
Sama jako gurmán a vůbec jako člověk, co si rád chodí posedět s přáteli, ocením jakýkoliv tip na téma “kam si zajít”, kde to stojí za to a kde najdu třeba něco zajímavého k jídlu a pití – jiného, než někde jinde. ;) Dávám na tipy a doporučení známých – a jedno takové doporučení chci předat dnes i já vám! ;) Už jste slyšeli o hospůdce Rocknroll Heaven na Jiráskově?
Tato příjemná hospůdka má totiž rozhodně co nabídnout, byla jsem se tu také už podívat a celkově to místo na mě působilo sympaticky. ;) Ale – co je hlavní, je to, že si tady dáte fakt výborné pivo, a to z celé řady pivovarů.
Výjimečností ovšem je to, že piva tu čepují (a mají i lahová) pouze od menších, řemeslných pivovarů, takže tu máte jedinečnou možnost ochutnat a vyzkoušet zase něco jiného. Což ocení hlavně milovníci piva – věřím, že si tady každý najde „to svoje“. 
Každopádně – pivo od žádných velkých „pivních značek“ si tu nedáte, pouze pivní speciality z menších pivovarů – a tím je právě hospoda Rocknroll Heaven jiná a výjimečná.
Vlastně, kromě dobrého piva sem lidé chodí ještě na další vyhlášenou dobrotu – a to na jejich vynikající hot dogy! 
Na hot dogy si tu nechávají péct housky podle vlastní receptury a párky nakupují jen ty nejkvalitnější, s vysokým podílem masa.
O tom, že hot dogy tu mají fakt neskutečně vyladěný, se přesvědčíte na fotkách! A takový hot dog & craft pivo, to je myslím naprosto perfektní kombinace. ;) Pro (nejen) chlapy, jako dělaná! :)
K hospůdce Rocknroll Heaven patří i příjemná zahrádka, která se otevře (teda pokud to krásný počasí vydrží), co nejdřív – plánuje se už v druhé polovině března. ;)
Mimochodem, co mě taky zaujalo, když mrknete na Facebook Rocknroll Heaven, tak sledujte to perfektní hodnocení od lidí! Vlastně ani jediné není jakkoliv negativní – a to se mimochodem u restaurace, nebo hospody, opravdu tak často nevidí. ;) Takže – kromě mého doporučení vsaďte i na toto. Věřím, že budete taky spokojení! ;)
Hospůdku Rocknroll Heaven najdete v Brně na Jiráskově 51.
Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie! :)