Novinky v butiku Amande!

Mám pro vás další článek plný módní inspirace! V mém oblíbeném butiku Amande na Minské mají totiž spoustu krásných novinek, které jsem tu omrkla a celou řadu z nich opět nafotila pro vaši inspiraci. A holky, je opravdu o co stát – přesvědčíte se v mé následující reportáži! ;)

Taky už cítíte jaro na každém kroku? Já rozhodně a mám z toho upřímně velikou radost. ;) A to i ve vztahu k oblékání, já už těch všech teplých svetrů, kabátů a bund měla doslova po krk… S jarem přichází v módě i barvy, možnost se oblékat lehčeji, konečně užiju i své milované šaty, sukně… No, už se nemůžu dočkat, až všechny své oblíbené kousky zase provětrám. ;)

A s příchodem každého nového ročního období si ráda pořídím i nějakou módní novinku, pro radost – a jak vím, my, holky, to máme takhle všechny stejně. Tak pokud hledáte inspiraci „kde a co ulovit“ – určitě se stavte právě do butiku Amande na Minskou, mají tady úžasný novinky, který stojí za pozornost! Najdete tu oblečení od celé řady skvělých italských značek – například od brandů Sexy Woman, Imperial, Please, nebo od mé milované maďarské značky Sugarbird…

Celou řadu krásných věcí a celých outfitů jsem vám tu opět nafotila pro inspiraci – za sebe můžu říct, že výběr je tady opět naprosto senzační!

Co tu tedy aktuálně najdete?

Třeba úžasný džíny! Těch je tu vždycky velký výběr a ty z nové kolekce jsou prostě boží! Celá řada z nich mají zajímavé zabarvení, zdobené detaily a hlavně, všechny džíny tu perfektně sedí, a to ať už dáváte přednost střihům typu boyfriend, nebo „slimkám“. Džíny tu mají od značky Sexy Woman.

Za pozornost stojí i lehké mikiny, svetříky, kabátky, saka – na jaro právě úplně ideální!

Co se barev týká, tak už tu najdete právě i světlejší tóny – bledě modrou, bílou, krémovou – na jaro jako dělané. ;)

Holky, v Amande je to prostě opět velká paráda! Stavte se přesvědčit na vlastní oči, věřím, že neodejdete s prázdnou. ;)

A na závěr jedna zajímavá novinka! Začátkem března se na Horové otevře zcela nový butik, „Amande 2“, který nabídne pořádnou porci nádherné módy – a pozor, nejen pro nás, ženy, ale také pro pány! O tom vám tu ale ještě určitě napíšu… :)

Na spoustu fotek krásných novinek z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook