Je tu období nemocí a chřipek! Jak povzbudit imunitu?

Aktuální roční období, od ledna počínaje, je alespoň u nás doma asi tím nejvíc náročným, co se nemocí týká. Hlavně mí kluci jsou obvykle v této době nemocní, ale myslím, že je to tak asi všude – když sleduji situaci a nemocnost u nás ve školce a škole. Proto se právě v této době snažím dělat pro zdraví celé své rodiny nejvíc. Dbám na přísun vitamínů, mám své zaručené pomocníky – a rozhodně mezi ně patří i doplňky stravy s obsahem betaglukanu. Chci vám dnes jeden takový představit, a to přípravek Immuno mediEvolution – je právě na povzbuzení imunity perfektní, protože obsahuje kromě zmiňovaných betaglukanů také vitamín C, jod a selen. Víc v mé dnešní recenzi… ;)

Co si budeme povídat, věřím, že hlavně vy, co máte doma děti, tak dobře znáte, co nás obvykle čeká v aktuální době, kdy řádí chřipkové epidemie. Jsou to často totiž hlavně děti, které domů „přinesou“ z dětského kolektivu nějakého toho bacila, kterého si pak všichni členové rodiny s úspěchem předávají.

I u nás doma takovou situaci velice dobře známe. :) V zimě a na začátku jara doma bojujeme hlavně s rýmou, kašlem, občas přijde i nějaká viróza a „užili“ jsme si už i pravou chřipku, což bylo šílené! Vyřadilo to z provozu postupně celou rodinu, a to na pěkně dlouho…

I proto se s nástupem tohoto období snažím dělat pro zdraví celé rodiny maximum. Nejsem velkým příznivcem nějakých chemicky upravených multivitamínů, sirupů a dalších „životabudičů“. Dětem zvyšuji příjem vitamínů hlavně přirozenou cestou – kdy dohlížím, aby kluci jedli dostatek ovoce a zeleniny. A co se mi také hodně osvědčilo – doplňky stravy s obsahem betaglukanů. Ty dětem začnu podávat už cca v listopadu, abychom imunitu pořádně nastartovali.

Letos se mi do rukou dostal pro mě doposud nový přípravek Immuno mediEvolution, který obsahuje právě zmiňované betaglukany.

Betaglukany jsou pro podporu standardní funkce imunitního systému velice přínosné. Celkově slouží k ochraně před onemocněními, zvyšují odolnost organismu a napomáhají odstranění toxinů z těla.
Betaglukany také stimulují množení bílých krvinek, které pak pohlcují škodlivé bakterie. Tento proces se přirozeně v těle spouští v době onemocnění a podáváním betaglukanů lze tento proces ještě mnohonásobně zesílit.

Přípravek Immuno mediEvolution navíc obsahuje také vitamín C a selen, které imunitní systém také podporují, navíc snižují vyčerpání a únavu a kromě toho i jód. Ten je skvělý pro udržení dobrého stavu pokožky, důležitý je také pro správnou funkci štítné žlázy, která reguluje metabolismus. Kombinací všech těchto aktivních látek se imunitní systém v těle intenzivně posiluje.

Přípravek Immuno mediEvolution je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti od tří let věku, dávkuje se 1 tobolka 1-2 x denně.

Myslím, že i díky podávání betaglukanů, letos konkrétně i díky přípravku Immuno mediEvolution, se nám daří držet nemoci pod kontrolou, z čehož mám opravdu radost. ;) Takže ze své zkušenosti určitě doporučuji, nám se to skvěle osvědčilo!

Koupíte přes eshop, odkaz ZDE, produkty si můžete také osobně vyzvednout na adrese Jana Nečase 1343/29, Brno – Žabovřesky, 616 00. 

ODKAZ: MEDIEVOLUTION / web
ODKAZ: MEDIEVOLUTION / facebook
ODKAZ: MEDIEVOLUTION / instagram