Skvělá dekorativní kosmetika pro citlivou pleť – MALU WILZ!

Dekorativní kosmetika – moje oblíbené téma:) Miluji totiž veškeré přípravky, které Vás dokáží udělat krásnější!

Líčení a vše kolem něj je dávno můj koníček. Už někdy v 17ti letech, kdy jsem se začala více líčit a procházela jsem péčí různých vizážistů, jsem se začala o líčení a dekorativní kosmetiku víc zajímat. I díky tipům profesionálních vizážistů jsem získala o líčidlech celkem přehled a dokázala jsem se zorientovat v tom, co je opravdu kvalitní a účinné.

Mým problémem ovšem je, že „díky“ své silně přecitlivělé pleti se sklonem k alergiím nesnesu jen tak ledajakou kosmetiku. Bohužel:( Musím vybírat – vyhýbám se všem parfémovaným produktům, i těm bez hypoalergenního atestu. Už se mi totiž několikrát stalo, že použitím nevhodné kosmetiky jsem docílila opačného efektu, než jsem chtěla:) Místo, abych „zkrásněla“, byla jsem celá oteklá, červená, s uslzenýma očima. Prostě – klasická alergická reakce.Takže, po těchto šílených zkušenostech si opravdu hlídám, co na sebe použiju.

Mám tedy už mnoho let pár svých osvědčených značek, se kterými jsem spokojená. Bohužel, moc jich není, a proto jsem vždycky moc ráda, když najdu takový kosmetický label, jehož produkty snesu.

V Chytré lékárně v Brně na Kobližné jsem se nedávno seznámila s novou, pro mě doposud nepoznanou značkou – MALU WILZ. MALU WILZ je minerální řada líčidel, značka využívá vynikající schopnosti vybraných složek minerálů, které hýčkají, vyživují a chrání i velmi citlivou pleť. Jako bonus je pleť chráněna před UVA a UVB paprsky. Výrobky jsou bez parfemace, nekomedogenní a velmi šetrné k pleti.

Od značky MALU WILZ jsme zatím obě vyzkoušely několik různých produktů – tady jsou moje postřehy:

MALU WILZ – JUST MINERALS – Minerální tekutý make up:

Photo 24.01.15 9 31 48

Na make upy jsem obzvlášť zatížená, protože si myslím, že správný make up je klíčem k dokonalému vzhledu. Na ničem tolik nezáleží, jako na dokonalé pleti. A pokud Vám nebyla nadělena od přírody, je na správném make upu, aby Vám pomohl.

Make upů jsem vyzkoušela za svoji „líčící kariéru“ fakt spoustu, ne každý mně vyhovoval. Kromě hypoalergenního složení totiž potřebuji i správnou konzistenci. Make up nesmí být moc mastný, zároveň mě nesmí na pokožce stahovat.

Tento make up od značky Malu Wilz je vhodný právě pro citlivou pleť. Má střední krytí, takže dokáže schovat i drobné nedostatky.  Pleť ho dobře absorbuje, není na ní příliš patrný. Je velmi jemný, Vy sama ho na pokožce vůbec neucítíte. Je bez parfemace, neobsahuje žádné konzervanty, přitom je odolný, na pleti vydrží celý den, bez omezení krytí. Moc mile mě překvapil!

MALU WILZ – OČNÍ STÍNY:

Photo 24.01.15 9 30 46

 

Pokud jsem na něco abosolutně nejvíc citlivá, jsou to právě oči. Špatně zvolená řasenka, oční linky, nebo stíny, mně dokáží způsobit učiněné peklo v podobě krvavých, pálících očí. Takže i při výběru líčidel na oči musím být obzvlášť opatrná.

Vyzkoušela jsem stíny značky MALU WILZ – opět jsem byla moc spokojená. Stíny se snadno nanáší, jsou jemné, pudrové. Na očích vydží dlouhou dobu. Otestovala jsem dva světlejší odstíny s lehkou perleťovou texturou a černý stín – v případě právě černého stínu jsem byla nadšená, protože se jedná o velmi sytou barvu (sehnat opravdu ČERNÝ stín není jen tak). S tímto lze v pohodě dělat i tenké oční linky.

Příště Vás s kosmetikou Malu Wilz blíž seznámí Tereza, která otestovala zase jiné produkty:)

Kosmetiku MALU WILZ koupíte v Brně v Chytré lékárně, na Kobližné.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Chytré lékárny najdete v Brně na těchto místech:

Orlí 34, Brno
Slovákova 11, Brno
Kobližná 2, Brno
Panská 20, Brno
Česká 6, Brno

Dále pak také ve Vyškově a v Tišnově:

Nádražní 1/2, Vyškov
Nám. Komenského 123, Tišnov