Módní tipy z obchodu Tommy Hilfiger Sportswear

Slevy stále pokračují! Už jste si pořídili – teď ve výprodejových akcích – něco krásného na sebe, navíc za výhodnou cenu? Ještě ne? Tak to honem napravte, pořád máte ještě šanci:)

A my se Vám prostřednictvím našeho blogu snažíme ulehčit výběr. Pravidelně obcházíme obchody a sledujeme, co zajímavého si zde můžete pořídit. Navíc – zvýšenou pozornost věnujeme našemu největšímu nákupnímu centru – Olympii – kde najdete ty nejlepší obchody pěkně „pod jednou střechou“.

V rámci toho nejlepšího z módy, co můžete právě v Olympii pořídit, jsme samozřejmě nemohly vynechat obchod oblíbené značky Tommy Hilfiger Sportswear. Právě tento módní label se, myslím, u nás těší velké oblibě. Symbolizuje totiž velmi kvalitní, originální módu, která v sobě kombinuje sportovní kousky s puncem elegance.

V kolekcích značky Tommy Hilfiger Sporswear seženete módu pro většinu příležitostí – krásné bundy, kalhoty, svetříky, košile, sukně, šaty, ale také boty, kabelky a hlavně, velmi oblíbená „polo trička“. Právě tato trička jsem si u této značky už před mnoha lety oblíbila – jsou stále v módě, hodí se ke všemu a vypadají oblečená skvěle:)

V obchodě Tommy Hilifiger Sportswear v brněnské Olympii probíhají teď momentálně velké slevy – až 50%, takže doporučujeme využít jedinečnou šanci k nákupu nějakého krásného modelu – za super cenu. Tady jsou naše tipy, které jsme pro Vás nafotily:DSCN3853Výprodeje a slevy se samozřejmě týkají mimo jiné hlavně zimních kousků oblečení, tedy kabátů, bund, nebo vestiček. Výběr je velký, jak pro dámy, tak pro pány:

DSCN3850

DSCN3816

DSCN3822

Koupíte tu také nádherné svetříky, nebo košile – nás na první pohled zaujala tato „maskáčová“:

DSCN3828

Moc hezky vypadá i tato dámská sportovní, propínací mikina s výšivkovou aplikací:

DSCN3825

DSCN3823

Pánové si v obchodě Tommy Hilifiger Sportswear mohou vybrat ze široké nabídky košil, klasických nebo propínacích triček a svetříků:

DSCN3817

DSCN3819

DSCN3840

Ve slevách jsou také krásné botky a kabelky, což potěší jistě hlavně Vás, milé dámy:)

DSCN3838

DSCN3846

Všechny fotografie si můžete detailně prohlédnout v naší fotogalerii.

Obchod Tommy Hilfiger Sportswear najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/WEB
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/FACEBOOK