Rozhovor: Mgr. Roman Kožnar, jazyková škola P.A.R.K.

Na blogu jsem vám před časem představila brněnskou Anglickou jazykovou školu – P.A.R.K., díky které se můžete právě angličtinu naučit rychle, efektivně a hlavně, od těch nejpovolanějších – lektorů s pedagogickým vzděláním, kteří mají speciální certifikáty, které potvrzují jejich nejvyšší kvalifikaci v oboru. Přišlo mi od vás několik dotazů, týkajících se výuky právě na této škole – a tak jsem se rozhodla posbírat všechny dotazy dohromady, připojit nějaké svoje – a obrátila jsem se s nimi na pana Mgr. Romana Kožnara, který je ředitelem a zároveň lektorem na jazykové škole P.A.R.K. Věřím, že se v mém rozhovoru dozvíte vše, co by vás mohlo zajímat. A pozor – nikdy není pozdě začít se cizí jazyk učit, tak směle do toho! :)
Rozhovor jsme podnikli prostřednictvím videa, věřím, že v této formě pro vás bude nejvíce atraktivní – a vzhledem k tomu, že se nám celé povídání trochu protáhlo, rozhodli jsme se ho rozdělit na několik částí, tady je ta první! ;)

A vy, co stále váháte? Angličtina je v dnešní době nutnost, to mi věřte. A naučit se ji není nic těžkého, pokud víte kde a s kým… ;) Tak zkuste jazykovku P.A.R.K.! :)
Jazykovou školu P.A.R.K. najdete v Brně na ulici Staňkova 8c.