Reportáž: Svatba na zkoušku v nádherných prostorách Vily Austerlitz ve Slavkově

Pokud plánujete svatbu a stále hledáte ideální místo, nejlépe kousek od Brna, s plnou vybaveností, s možností ubytování i kouzelnou zahradou…je právě Vila Austerlitz ve Slavkově rozhodně tím pravým. Vila Austerlitz prošla poměrně rozsáhlou rekonstrukcí a už jen samotné prostory jsou opravu úžasné, pro realizace svateb přímo jako dělané. Díky velké variabilitě těchto prostor a celkově organizačním možnostem je Vila Austerlitz vhodná pro uspořádání svatby jak v klasické, tak populárním „boho“ stylu… Nedávno se právě zde konala akce Svatba na zkoušku, Vilu Austerlitz jste si mohli prohlédnout, byly zde ukázky výzdob a slavnostně založených stolů, prezentovaly se zde krásné svatební šaty ze salonu Svatební ráj… Byla jsem se zde také podívat a mám pro vás spoustu fotek – v následující reportáži!

O Vile Austerlitz, coby dokonalém svatebním místě, jsem vám zde již psala – nedávno se zde ale konala hezká akce, Svatba na zkoušku, kdy se případní zájemci o realizaci svatby právě zde mohli s těmito prostory blíže seznámit a prohlédnout si je.

Musím sama uznat, že právě Vila Austerlitz má skutečně tolik benefitů, které musí opravdu každého, kdo hledá nevšední svatební místo, doslova nadchnout. V první řadě je to snadná dostupnost z Brna, ale případně i z dalších koutů naší země, z dálnice D1 jste ve Slavkově jen za několik málo minut.

Pro své hosty nabízí kompletně vybavené zázemí, kdy v ohledu právě svateb nebudete postrádat absolutně nic. 
Svatbu zde můžete zrealizovat v takovém stylu, v jakém si přejete – vnitřní i venkovní prostory jsou koncipované tak, aby poskytly perfektní zázemí pro jakýkoliv typ svatby, ať už v klasickém, zámeckém, nebo nyní velmi oblíbeném “boho stylu”.

K vile totiž náleží i veliká zahrada, která je pro svatby perfektně uzpůsobená. Obřady mohou probíhat jak právě zde, venku, tak samozřejmě i ve vnitřních prostorách.

Určitě zde oceníte také možnost ubytování v nádherných, nově zrekonstruovaných pokojích. Celkem je zde pro hosty k dispozici 9 apartmá s maximální kapacitou 19 osob. Ovšem, pokud je hostů více, je možné domluvit ubytování i v partnerském penzionu pár metrů od vily.

Nechybí tu samozřejmě i stylové a prostorné apartmá pro novomanžele.

Jak jsem zmínila v úvodu, v neděli 27. února proběhla ve Vile Austerlitz krásná akce, Svatba na zkoušku! Tato akce byla určena všem, kdo se s tímto místem chtěli blíže seznámit, právě i v ohledu rozhodování, zda svou svatbu zrealizovat právě zde. I já jsem se zde byla podívat, abych tu pro vaši inspiraci pořídila fotky i informace o možnosti pořádání svateb právě zde.

Zájemci si mohli prostory vily prohlédnout – a to i včetně mnoha krásných pokojů.

Každý z pokojů je zde trochu jiný, vybavený vkusným, starožitným nábytkem, který dokonale koresponduje s celkovou koncepcí a designem vily.

Nejkrásnější bylo zmiňované novomanželské apartmá, které je skutečně velké, k dispozici jsou zde dva oddělené pokoje a samozřejmě koupelna.

Prohlédli jsme si i krásnou zahradu, kde se ladí ještě pár zajímavých novinek – o těch vám brzy také napíšu. ;)

Hosté se tu mohli také zastavit u partnerů Vily Austerlitz, se kterými zde v rámci organizace svateb spolupracují.

Krásné zde byly svatební šaty, které prezentoval svatební salon Svatební ráj ze Slavkova…

…a co se pak týká organizace svateb, přípravy a realizace dekorací, seznámit jste se mohli se svatební agenturou Easy Wedding.

Dámy se tu také mohly nechat na zkoušku nalíčit.

Věřím, že všechny hosty prostory Vily Austerlitz nadchly a oslovily, za sebe mohu říct, že to zde nemá chybu. Tak pokud stále hledáte perfektní místo, takové, i díky kterému na vaši svatbu hosté nezapomenou, Vila Austerlitz je rozhodně to pravé!

Vilu Austerlitz najdete ve Slavkově u Brna, více informací a možnost rezervace – viz webové stránky, odkaz níže.

ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / web
ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / facebook
ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / instagram