Ideální svatební místo kousek od Brna? Vila Austerlitz ve Slavkově!

Plánujete vy, nebo někdo ve vašem okolí svatbu a inspiraci na jedinečná svatební místa nyní víc než oceníte? Pak si rozhodně přečtěte můj následující článek! Chci vám totiž představit Vilu Austerlitz ve Slavkově u Brna, věřím, že název mnozí určitě dobře znáte. Vila Austerlitz prošla rozsáhlou rekonstrukcí a právě coby místo na realizaci a uspořádání svateb je přímo perfektní! Nabízí komfortní zázemí, možnost realizace svatby jak v klasickém, tak i boho stylu, líbit se vám bude určitě i krásná zahrada, kde se mohou rovněž konat obřady. Navíc, ve Vile Austerlitz jsou i krásně zrekonstruované pokoje, včetně svatebního apartmá. Byla jsem se tu nedávno podívat a opravdu, i za sebe vám právě Vilu Austerlitz, coby perfektní místo pro svatbu vřele doporučuji. Víc informací a fotek v následujícím článku!

Zcela upřímně, krásných míst v okolí Brna, s kompletní vybaveností i jedinečným, charakteristickým kouzlem, opravdu moc není. A pokud svatbu plánujete a nevíte, kde ji uspořádat – navíc třeba i v dopravní dostupnosti z Brna, Vila Austerlitz by vás rozhodně mohla oslovit.

K samotné Vile Austerlitz se váže poutavá historie, vila byla vystavěna v roce 1884 architektem Augustem Prokopem jako sídlo majitele cukrovaru Hermana Redlicha. Vila je obklopena překrásným anglickým parkem o rozloze 15 000 m². V roce 1990 byla vila prohlášena za kulturní památku, později sloužila jako ubytovaní zařízení a školící středisko.

Vila Austerlitz byla až do současnosti dlouho veřejnosti uzavřena. Prošla kompletní rekonstrukcí a v současné podobě se jedná o nádherné místo, s citlivě vybudovanými prvky, kdy na vás stále dýchá dotek dávné historie. Vila nyní slouží jako jedinečné místo právě pro realizaci svateb a dalších speciálních události.

Jak jsem zmínila, právě pro svatby je Vila Austerlitz přímo dokonalá! Snadno dostupná – z Brna, ale i z ostatních koutů naší země. Pro své hosty nabízí kompletně vybavené zázemí, kdy v ohledu právě svateb nebudete postrádat absolutně nic. 
Svatbu zde můžete zrealizovat v takovém stylu, v jakém si přejete – vnitřní i venkovní prostory jsou koncipované tak, aby poskytly perfektní zázemí pro jakýkoliv typ svatby, ať už v klasickém, zámeckém, nebo nyní velmi oblíbeném „boho stylu“.

Vila Austerlitz nabízí také ubytovací kapacitu, celkem je zde pro hosty k dispozici 9 apartmá s maximální kapacitou 19 osob. Ovšem, pokud je hostů více, je možné domluvit ubytování i v partnerském penzionu pár metrů od vily.

Nechybí zde samozřejmě také speciální apartmá pro novomanžele!
Design pokojů je opravdu nádherný, v zámeckém stylu a každý z pokojů je jiný. Samozřejmostí je sociální zařízení v každém pokoji.

Pro realizaci svateb je vám zde k dispozici svatební koordinátor, který vám váš „den D“ pomůže připravit přesně podle vašich přání a požadavků. Není problém zajistit jakýkoliv catering, sladké pohoštění, sweet bar, svatební dort, květinovou výzdobu, nebo zábavný program, hudbu…

Uvítáte zde také nádhernou zahradu, která je pro venkovní realizace svateb přímo jako stvořená! Je možné zde uspořádat i přímo svatební obřady.

Mimochodem, s Vilou Austerlitz se také budete moci blíže seznámit na Svatebním veletrhu, který se bude konat 12. – 13.2. v OC Futurum Brno a pak i na akci „Svatba na zkoušku“, která proběhne 27.2.2022 přímo ve Vile Auseterlitz.

A brzy vám napíšu i o skvělé soutěži, které se můžete zúčastnit – jedná se o „svatbu na zkoušku“ a 3 budoucí nevěsty můžou vyhrát: 2 x proměnu na nevěstu, kdy si můžou se stylistkami vybrat a vyzkoušet účes, make up a i svatební šaty a jedna z nevěst dostane balíček slev na její velký den. Balíček bude obsahovat  slevu na pronájem prostor, slevu na šaty, slevu na dekorace a služby koordinátorky.

Vilu Austerlitz najdete ve Slavkově u Brna, více informací a možnost rezervace – viz webové stránky, odkaz níže.

ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / web
ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / facebook
ODKAZ: VILA AUSTERLITZ / instagram