Inspirace: make-up se značkou Barry M!

Jak jsem se vám zde nedávno svěřila, absolvovala jsem make-up artist kurz v pražském Make-Up Institutu Prague. Líčení a vše kolem je mým koníčkem už mnoho let a ráda teď své zkušenosti budu předávat i vám. Dnes vám chci představit jednu velmi zajímavou značku dekorativní kosmetiky, se kterou jsem se sama nedávno seznámila. Jmenuje se Barry M a nabízí kvalitní, vysoce pigmentované produkty, v úžasných barvách. Produkty Barry M jsou také 100% veganské a co je také skvělé, tak jsou za přijatelné ceny. Víc o této značce v následujícím článku – i s ukázkou líčení!

Líčení a vše kolem je mým obrovským koníčkem už řadu let, asi od doby, kdy jsem aktivně působila coby modelka (což už je tedy dávná historie :) a měla jsem možnost být líčena mnoha předními českými vizážisty, na focení a přehlídky. O líčení jsem se vždy zajímala, baví mě líčit sebe a nyní jsem začala svoje zkušenosti předávat i vám, kdy nabízím kurzy líčení.

Zároveň, mým cílem je doporučovat vám kvalitní produkty, se kterými jsem se seznámila a pracuji s nimi. Na trhu kosmetiky, i té dekorativní, je dnes tolik značek s tak pestrou nabídkou produktů, že vyznat se v této „džungli“, to je snad až nemožné. Proto, je určitě fajn dát na doporučení a zkušenosti někoho, kdo s kosmetikou pracuje. Jak jsem si totiž sama měla možnost ověřit, ve světě dekorativní kosmetiky rozhodně neplatí, že to co je nejdražší je zároveň i nejlepší.

Klientkám ráda doporučuji, do čeho se vyplatí zainvestovat a naopak, kdy se dají pořídit kvalitní a skvělé produkty za rozumné peníze.

Dnes vás chci seznámit s jednou značkou, se kterou jsem sama začala také pracovat a upřímně, jsem z jejich produktů přímo nadšená! Značka se jmenuje BARRY M a nabízí úžasné produkty, ve špičkové kvalitě s vysokým obsahem pigmentů. Hlavně stíny od tohoto brandu jsou přímo boží!

Značka je dokonce i stejně „stará“, jako já. :) Založena byla totiž už v roce 1982! Ovšem od té doby prošla velkým vývojem. Stále si ale drží svůj koncept z doby založení – tedy nabízet zákaznicím zářivé, hravé a sytě barevné produkty. Takové, které na trhu chybí.

Barry M je britská značka a mimochodem, je i 100% veganská a samozřejmě, netestovaná na zvířatech.

Já pro své líčení tentokrát použila paletku stínů Barry M Nude & Neutral. Jsou to nádherné barvy v zemitých tónech, které můžete vzájemně skvěle kombinovat.

Paletka obsahuje celkem devět odstínů, kdy čtyři stíny jsou vysoce třpytivé a pět stínů je v matných barvách.

Opět platí, že barvy stínů jsou vysoce pigmentované – poskytují syté barvy!

Linku jsem vytvořila s tekutými linkami Barry M Eye Define v černé barvě. Krásně se s nimi pracuje, díky malému štětečku si vykreslíte linky dokonale přesné!

Řasenka – Barry M Showgirl. Řasenka je pro vysoký objem řas a myslím, že právě tento efekt skvěle dokáže! Skvělá je i jemná, krémová textura, díky které řasenka dokonale přilne na řasách. Nedrolí se a vydrží na řasách po celý den.

Příště vám od této značky představím další vynikající produkty, máte se na co těšit! :)

Produkty značky Barry M jsou nyní v rámci ČR dostupné pouze na Notino.cz – pod tímto odkazem.