Představuji: optiku Fénix v Kroměříži

Čas od času vám tu přináším tipy na zajímavé podniky, služby a obchody i mimo Brno – a předávám tak inspiraci i vám, „mimobrněnským“, kteří mě sledujete. Dnes mám pro vás tip a doporučení z jedné zajímavé optiky, kterou najdete v Kroměříži. Jmenuje se Optika Fénix a nabízí jednak pestrou škálu brýlí – dioptrických, slunečních, ale třeba i sportovních. Mimo to zde pořídíte i kontaktní čočky a zajímavostí je pak služba profesionálního měření zraku optometristou. Víc v následující reportáži se spoustou fotek!

I mimo Brno najdete velmi zajímavé služby, podniky a obchody, které si zaslouží, abyste o nich věděli – dnes vám chci představit právě kroměřížskou Optiku Fénix, která je, co se nabídky produktů i služeb týká, skutečně skvělá!

Pokud sháníte brýle, dioptrické, sluneční, dioptrické brýle na sport, ať už pro sebe, nebo své děti, tady jste opravdu na správném místě! Mimo to, jak jsem nastínila, právě v Optice Fénix také nabízí službu profesionálního měření zraku na unikátním přístroji DNEye skener II. generace, který dokáže stanovit dioptrie, ale také zjistí případné skryté vady oka, změří nitrooční tlak, zkontroluje stav sítnice… Při měření zraku zde navíc mohou odhalit i vážná onemocnění, jako jsou zelený a šedý zákal… Toto vyšetření zde nabízí i pro děti!

O vyšetření a měření zraku v Optice Fénix vám ovšem více napíšu až jindy, plánuji zde totiž právě toto vyšetření sama absolvovat. Pokud vás už nyní zajímá o této službě měření zraku více, mrkněte přímo na web Optiky Fénix – ZDE

Ve svém článku se chci nyní zaměřit hlavně na samotnou optiku a její nabídku.
Optika Fénix je největší optikou v Kroměříži, s nejširší nabídkou zajímavých značek brýlí. V sortimentu najdete jak obroučky pro dioptrické brýle, tak brýle sluneční, dále pak kontaktní čočky a speciální skla – vhodná například pro práci na počítači, řízení…

Zajímavostí jsou zde pak i brýle sportovní – jak třeba pro cyklisty, tak si tu můžete nechat zhotovit i dioptrické brýle určené pro vodní sporty, na plavání a potápění. Upřímně, toto je skutečně ojedinělé, brýle pro sporty – dioptrické, i sluneční, v optikách často neseženete.

Velmi výjimečnou značkou v rámci portfolia nabízených značek je pak věhlasný brand Cartier – jistě všichni znáte. Brýle od této exkluzivní značky jsou v rámci Kroměříže dostupné pouze v Optice Fénix.

Mimochodem, právě nádherné brýle Cartier – sluneční i dioptrické, jsem vám zde nafotila – fotky si můžete prohlédnout v tomto článku. 

Co se pak týká dalších známých značek, jejichž brýle jsou v Optice Fénix k dostání – tak zde pořídíte krásné kousky od brandů, jako jsou Gucci, Fendi, Jimmy Choo, Alain Mikli…ze sportovních značek pak třeba brýle Evil Eye.

Brýlové čočky zde pak mají pouze od renomované značky Rodenstock.

Brýle tu pořídíte jak dámské a pánské, tak i dětské. Pro děti je v nabídce opravdu spoustu krásných brýlí, můžete vybírat, zkoušet a hledat takové, které se vám i vašemu dítěti budou líbit.

Právě prostor na výběr, čas na zkoušení, klid na rozmyšlenou a osobní poradenství – na tom všem si v Optice Fénix velmi zakládají. Skvělé je, že zde je vždy dostatek personálu, takže nečekáte ve frontách, vždy je tu někdo, kdo se vám může věnovat.

Dioptrické brýle vám zde vyřídí pak velmi rychle, obvykle již do druhého dne.

Zajímavostí pak také je, že vám zde dokáží sehnat i exkluzivní kousky od značek, které tu nabízí – pokud se vám nějaký model od vaší oblíbené značky líbí a přáli byste si ho nechat dovézt, není to problém!

Pokud jste z Kroměříže, z okolí (mimochodem, i z Brna je to sem kousek), určitě se právě do této optiky zastavte! Váš zrak zde bude v té nejlepší péči. A to je přece to nejdůležitější!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram