Reportáž: showroom Ložnice21

Když se tak nad tím zamyslím, ke spokojenosti mi každý den stačí relativně málo. Pohoda, hezké počasí, nebo třeba i to, když ráno vstanu a cítím se dobře. Odpočatě. A právě odpočinek je pro mě, jakožto pro hodně vytíženého člověka, nesmírně podstatný. Snažím se spát “akorát” dlouho a také, je pro mě důležité, kde spím. Zkrátka, hodně “udělá” i kvalitní postel – a právě o výjimečných a velmi kvalitních postelích bude i můj dnešní článek… :)

Nedávno jsem Vám totiž tady, na blogu, představila brněnský showroom Ložnice21, kde je Váš spánek na prvním místě a koupíte tu vše pro ložnice 21. století.

Zkrátka, já věřím tomu, že investice do kvalitní a vhodné postele je naprosto zásadní. Jen si vezměte – lidé průměrně stráví až jednu třetinu života spánkem, což je opravdu hodně. A tak, jak chcete trávit dobu, kdy jste „bdělí“ – kvalitně, zdravě, tak byste měli chtít trávit i čas, kdy spíte. Rozhodně není dobré se v tomto ohledu nějak „odbývat“, protože to, jak se vyspíte, se přece do obrovské míry odráží na celém Vašem dni.

Alespoň, já, když se moc dobře nevyspím – což se stává třeba někde na hotelu, kde postel není „nic moc“, moje tělo mi to dá poznat – cítím se rozlámaně, unaveně, v celkové nepohodě.
I u nás doma jsme před časem zakoupili kvalitní postel a můžu opravdu říct, že nikde jinde se mi nespí tak dobře, jako právě doma… :)

Zpátky ale k showroomu Ložnice21 – já jsem zde pro Vás nedávno nafotila reportáž, ať vidíte, co přesně zde najdete!

Showroom Ložnice21 je na Škrobárenské ulici 6 a mají tu vše pro kvalitní spánek – v první řade, krásné a velice kvalitní postele značky Spirit a matrace Tropico.

Právě tyto matrace a také postele jsou české výroby, jsou designově moc vydařené, kvalitní a hlavně, jsou velice variabilní – můžete si tu sestavit přesně takovou postel, jaká Vám bude vyhovovat. Konkrétně – postel si sestavíte z typu matrace, vyberete vrchní kryt – podložku na postel, čelo, vyberete si nohy, na kterých bude postel stát, zvolíte si barvu potahu a také, rozměr postele – postele se zde vyrábí na míru pro každého zákazníka.

Matrace jsou velice kvalitní, opět máte na výběr z několika tipů a druhů, stejně tak je zde několik možností k volbě podložky na matraci.

Variabilita u postelí Spirit je opravdu výborná věc – nemusíte se tu spokojovat pouze s řadovou výrobou, jak je tomu u zboží, které běžně nabízí mnohé obchody s nábytkem.

Kromě postelí, matrací, pak v tomto obchodě koupíte i další sortiment české ruční výroby – polštáře, přikrývky, ale také povlečení, vyrobené ze 100% bavlny mako-saténu.

Co se týká přikrývek a polštářů, mají zde opět mnoho typů a druhů výplní. Za zmínku rozhodně stojí ty s obsahem aloe vera – látka s touto složkou je nesmírně jemná a příjemná.

Značka spolupracuje také s módní návrhářkou Beatou Rajskou, která propůjčila tvář právě propagaci polštáře a přikrývky s aloe vera.

Důležitá u těchto produktů je česká výroba, kvalitní zpracování i použité materiály, které mají skutečně dlohou životnost. Na postele platí záruka 25 let, a to je, myslím, skvělá skutečnost.

Zkrátka – pokud uvažujete nad pořízením nové postele, berte v ohled její kvalitu a zdravotní vhodnost právě a jen pro Vás. A věřte, že právě s postelemi z obchodu Ložnice21 chybu rozhodně neuděláte.
Vaše tělo a celková pohoda po probuzení Vás utvrdí, že jste vybrali správně… :)

Showroom Ložnice21 najdete v Brně na adrese Škrobárenská 6, zboží si tu můžete prohlédnout, zakoupit a rovnou odvézt.:) Na všechny výrobky se můžete také podívat na eshopu www.picaso-m.cz

ODKAZ: LOŽNICE 21 / web, eshop
ODKAZ: LOŽNICE 21 / facebook