Pánové, tak Vám to bude slušet!

Protože vím, že je mezi Vámi, čtenáři mého blogu, taky mnoho mužů, musím se v článcích občas věnovat také jen a jen Vám… Ať i Vy, pánové, nacházíte inspiraci – a třeba i tu módní! A právě o hezkém oblečení, které Vám bude zaručeně slušet, je i moje dnešní reportáž – z obchodu Retro Jeans!

Upřímně, když se někdy rozhlédnu po ulici, vidím, že pánové mají obecně, co se oblékání týká, stále trochu víc „mezery“. Vidím, že tápou, co se týká stylu, kombinací barev a toho, co je aktuálně in. Zkrátka, muži jsou si někdy schopni doslova obléct úplně cokoliv, hlavně ať dané věci plní svůj účel – zahřejí.

Hodně pánů se také mylně domnívá, že hezké a stylové oblečení je otázkou vysokých investic – které přece pro tak nepotřebnou věc, jakou je oblečení, nejsou vůbec potřeba. Za peníze se dají přece pořídit mnohem víc fajn věci, než obyčejné „hadry“ – třeba nějaká vychytávka do auta, nebo mejdan s kámošema…

Chyba lávky, kluci! I za normální peníze můžete pořídit moc hezký a stylový oblečení – a nemusíte pro něj ani chodit daleko. Já pro Vás dnes pořídila velkou reportáž nové kolekce v mém oblíbeném obchodě Retro Jeans v Olympii a teda, mají tu fakt boží věci. Nejen pro nás, holky, ale taky pro Vás, kluky. Nooo a pokud je pro Vás výlet do obchodu vyloženě utrpením, nakupte si ty hezký věci na Retro Jeans eshopu. Těch pár minut u počítače se obětovat dá, ne?:)

No, než se na nákupy vydáte – ať už reálné, nebo ty virtuální, pojďte mrknout na moje fotky, které jsem pro Vás v „Retru“ nafotila…

Najdete tady věci na úpně všechny příležitosti. Na sport, na výlety s rodinkou, na pařbu s kámošema, na večírek, nebo na „seriózno“, do kanceláře.

Super je, že značka Retro Jeans sleduje módní trendy, tak si buďte jistí, že v takových věcech budete IN. Krásný je třeba oblečení v populárním maskáčovém vzoru…

Mají tu nespočet triček, různých barev, střihů, tipů, s nápisy, nebo i bez.

Vybavíte se tady i na léto, vybrat si můžete krásný kraťasy…

…nebo tepláky, teplákový soupravy. Ty, myslím, užije asi úplně každej chlap, ne?:)

A pozor, v nabídce jsou už i plavky, plážový boty…

…a samozřejmě taky různý tenisky – protože v Retro Jeans se můžete oblíct doslova od hlavy až po paty. Kromě oblečení tu mají právě i boty a další doplňky.

No, uznejte sami, nejsou to krásný věci? Já myslím, že toto se prostě musí líbit každému chlapovi. Z pozice ženy – tak Vám to prostě bude zaručeně slušet… :)

Prohlédněte si mnoho fotek detailně také ve fotogalerii.

Obchod Retro Jeans najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete ovšem i přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: RETRO JEANS/web, eshop
ODKAZ: RETRO JEANS/facebook