Představuji: nová obuv TEZYO v Brně!

Nedávno jsem Vás na Facebooku blogu informovala, že máme v brněnské Olympii zbrusu nově otevřený obchod s obuví – TEZYO! A co si budeme povídat, téma „botičky“ je hlavně pro nás, holky, vždy nesmírně atraktivní a žádané, nebo se snad pletu? :) Proto jsem se rozhodla, že Vám právě obchod značky TEZYO představím více – právě tímto článkem…

Holky, budu upřímná – mám pocit, že v Brně to s nabídkou bot bylo tak nějak „nic moc“. Alespoň, já jsem to tak vždy vnímala, protože jsem stále chodila nakupovat do několika málo obchodů, kde jsem si dokázala vybrat. A těch „několik málo“ obchodů by se dalo doslova spočítat na prstech jedné ruky…

Proto jsem s nadšením uvítala, když jsem se dozvěděla, že máme v Olympii novou značku – TEZYO – která právě boty nabízí. Brzy jsem jela nabídku obchodu omrknout a samozřejmě, nafotit pro inspiraci i pro Vás.

Co mě moc překvapilo a potěšilo zároveň – boty v obchodě TEZYO jsou opravdu nádherné, originální a jiné, než jinde. Právě, na to si já sama dost potrpím – na jedinečnost a výjimečnost svého stylu. Takže, dámy, pokud toužíme po nějakém úžasném kousku, tady si rozhodně vyberete.

Velkou zajímavostí je, že značka TEZYO je v ČR – a právě v brněnské Olympii, naprostým unikátem! Jedná se totiž o jediný obchod této značky nejen v naší zemi, ale momentálně i ve střední Evropě.

TEZYO je svou nabídkou „multibrandem“ – což znamená, že tu najdete širokou nabídku bot od mnoha značek – některé pro Vás budou jistě už i známé.

 Co se stylu obuvi týká, najdete tu kousky pro naprosto všechny příležitosti. Pro běžné, denní nošení, pro sport, volnočasové aktivity, ale i stylové boty na večírek, ples, nebo třeba i na svatbu.

Pokud Vám není cizí (stejně, jako mně) také lehká výstřednost – zaujmou Vás i lehce extravagantní modely, ve kterých budete nepřehlédnutelné! Takové boty mají propracované detaily, zdobení, zajímavé aplikace…

Jak jsem už zmínila, v obchodě TEZYO je výběr bot i na sport – koupíte zde tenisky od známých brandů, které se právě na sportovní obuv zaměřují.

A pozor – značka TEZYO není „jen“ o krásných botičkách! Mají tu totiž i celou řadu dalších doplňků – a to zejména naprosto nádherné kabelky. Musím sama uznat, že tak hezké jsem nikde jinde neviděla.

Holky, tato značka si Vaši pozornost rozhodně zaslouží!

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii. Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook