Reportáž: kosmetika na opalování v Lékárně Na Kobližné

Nedávno jsem se stavila do Lékárny Na Kobližné a objevila jsem tu zajímavou slevovou akci na celou řadu produktů – mnohé z nich využijete hlavně teď, v létě. A tak jsem pro vás nafotila spoustu fotek, ať máte inspiraci! Pokud sháníte kvalitní dermokosmetiku, navíc za super ceny, určitě se sem teď stavte, nebudete litovat… :)

V Lékárně Na Kobližné mají obrovský výběr dermokosmetiky celé řady značek a co musím říct, mají tu vždy skvělé ceny a navíc, neustále různé akce, kdy můžete celou řadu produktů pořídit mnohem levněji.

Aktuálně tu probíhá velká slevová akce na produkty z opalovací řady od značek La Roche – Posay a Vichy, kdy je na každý kus sleva 200,-. A to se na výsledné ceně už skutečně projeví, hlavně když víte, že právě opalovací přípravky nebývají ty nejlevnější. Tato akce tu potrvá až do konce srpna, tudíž si tu můžete pořídit vhodnou kosmetiku na opalování – třeba na dovolenou. ;)

Jakých produktů konkrétně se tato akce týká? Tady jsou moje fotky! ;)

Za sebe rozhodně doporučuji tuto opalovací vodu od Vichy – je s betakarotenem, urychluje přirozenou pigmentaci a má skvělou texturu – nemastnou, jedná se opravdu o „vodu“.

Za super ceny tu koupíte i opalovací mlhy, spreje…

…a samozřejmě také opalovací produkty vhodné pro děti – a to i pro ty nejmenší.

Slevy se pak týkají také produktů určených k péči po opalování:

Zkrátka, výběr je tu opravdu obrovský – a navíc, sleva na každé balení 200,-! A to v jiné lékárně nenajdete, to mi věřte. ;)

Na spoustu dalších fotek mrkněte i do fotogalerie… :)

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook