Letní novinky v butiku Sailor Tom

Mám pro vás další módní inspiraci a opět v letním duchu! Zavítala jsem do butiku Sailor Tom na Orlí, kde najdete především módu v námořnickém, yachtingovém duchu. Což je právě pro letní období naprosto perfetktní styl! Je tu celá řada novinek, které stojí za pozornost – mrkněte na mou následující reportáž… ;)

Značku Sailor Tom jsem vám tu už dříve na blogu představila – jedná se o chorvatský brand, který nabízí velice kvalitní a stylovou módu, pro ženy, muže, ale i děti, právě v námořnickém, yachtingovém stylu. Ovšem, tyto kousky můžete samozřejmě užít i pro jakékoliv příležitosti, pro každodenní nošení, na dovolenou (kam se mimochodem skvěle hodí), nebo i na golf – právě pro golfové příležitosti je tento design oblečení také tím pravým… :)

Oblečení značky Sailor Tom je stylově jednoduché, sportovně – elegantní a jednotlivé kousky se dají výborně vzájemně kombinovat. Ať už si tu vyberete jednoduché tričko, mikinu, nebo šaty, budou se vám hodit – a co také musím zmínit, právě tento look oblečení je i nesmírně nadčasový, z módy v podstatě nevychází. Můžete si tak být jistí, že takové outfity užijete ještě mnoho let.

Aktuálně je v butiku Sailor Tom mnoho krásných novinek, které jsem vám tu nafotila – pro inspiraci… ;)

Mě tu zaujaly hlavně krásné a nesmírně pohodlné šatičky – jedná se v mnohých případech o styl šatových polo triček, které se opravdu moc dobře nosí. Vypadají elegantně, můžete si k nim vzít jak tenisky, tak botičky na podpatku a budou vám slušet. ;)

Takových šatů tu mají opravdu výběr, v mnoha různých délkách, barevných provedeních, s různými detaily. Třeba na dovolenou k moři jsou, myslím, naprosto perfektní!

Materiály jsou kvalitní, jedná se o 100% bavlnu, takže se takové věci dobře nosí. Co jsem si sama ověřila, ani častým praním oblečení neztrácí barvu a nemění tvar…

Kromě šatů vás tu mohou zaujmout trička, tuniky, nebo i mikiny, ty jsou také moc povedené.

A za pozornost stojí rozhodně i dětská móda, zmiňované značky Sailor Tom. Pro děti je zde v nabídce mnoho krásných triček, mikin a pro holčičky, pro ty mají taky božské šatičky… :)

Pokud máte doma miminko – pro ta tu mají úžasná bodyčka, opět z moc příjemných materiálů…

Co se cen týká, tak musím napsat, že oblečení je cenově naprosto přijatelné a dostupné.
Zkrátka, až půjdete po Orlí, stavete se do malého butiku s modrou výlohou – Sailor Tom – mrknout, budete mile překvapeni… ;)

Obchod Sailor Tom najdete na Orlí 12.

ODKAZ: SAILOR TOM / facebook