Recenze: vyzkoušela jsem Collarium! Znáte?

Už jste slyšeli pojem „COLLARIUM“? Já musím přiznat, že jsem se s ním seznámila teprve nedávno – jedná se o speciální přístroj, solárium, které ovšem kromě mírného opálení v první řadě působí na přirozenou tvorbu kolagenu v pokožce a zároveň zpomaluje procesy stárnutí kůže. Něco takového rozhodně stojí za pozornost!

V solárním studiu Sun City na České najdete kromě celé řady moderních solárií také unikátní přístroje, tzv. Collaria – jedná se o speciální přístroj, který poskytuje jak jemné opálení, tak zároveň podporuje tvorbu kolagenu v pokožce a zamezuje předčasným projevům stárnutí.

Collaria jsou tedy ideální pro všechny, kdo chtějí o svoji pokožku maximálně pečovat – pravidelné používání Collaria zvyšuje elasticitu pokožky, její pevnost, eliminuje tvorbu vrásek a také, zamezuje vysoušení kůže.

Navíc – stejně, jako v případě solária, tak i Collarium pokožku opaluje, ovšem, velice mírně. Co je také důležité zmínit, stejně, jako u solárií, tak i Collarium svým zářením do pokožky doplňuje tolik potřebý vitamín D, jehož nedostatkem nyní prokázaně trpí naprostá většina populace.

Já jsem v solárním studiu Sun City na České vyzkoušela Collarium Mon Amie, které je první Collarium na světě kombinující trubice Collagen Plus s jemnými UV trubicemi. Je možné zvolit obě nebo pouze kolagenové ošetření.

Pocitově je čas strávený v Collariu v podstatě k nerozeznání od solária, záření je ostře růžové, což je mimochodem velmi příjemné, protože právě růžové záření má i pozitivní vliv na psychiku (oceníte hlavně v pošmourných podzimních a zimních měsících. ;)

Čas strávený v Collariu (nebo v jakémkoliv soláriu) vám ve studiu Sun City určí – v potaz se bere váš fototyp pokožky, to, jak se adaptujete na sluneční záření a také to, jak je vaše pokožka aktuálně snědá. Mně bylo doporučeno na začátek 15 minut.
Skvělé je, že právě v Sun City si velice hlídají kontrolované opalování, a to jak v Collariu, tak v jakémkoliv soláriu. Nemusíte tak mít strach, že by došlo k nežádoucímu spálení, které je samozřejmě pro pokožku velice škodlivé.

Collarium na rozdíl od solárií poskytuje opálení jen velmi mírné. Primární je v případě tohoto přístroje ošetření a péče o pokožku, spektrum záření speciálně vytvořených trubic Collagen plus podporuje budování kolagenové struktury. Dochází k vyhlazení a redukci vrásek a linek, kůže vypadá podstatně hladší a svěží. Zároveň se zamezuje dehydrataci.

Pokud chcete své pokožce – celého těla – dopřát tu nejlepší péči, navíc, s lehkým, přirozeným opálením, určitě doporučuji vyzkoušet!

Solární studio Sun City najdete na České 9.

ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO SUN CITY ČESKÁ / web
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO SUN CITY ČESKÁ / facebook