Face a Face – nová značka brýlí v optice APIA

Léto a vyladěné sluneční brýle, to přece patří k sobě! Proto vám musím napsat o nové značce brýlí, která fakt stojí za pozornost. Jmenuje se Face a Face a nabízí designově hodně zajímavé brýle – barevné, stylové a originální. Mají je v oční optice APIA v Olympii a já vám je dnes ukážu ve své reportáži! ;)

Brýle miluju! Jsou pro mě nepostradatelným doplňkem, který je nejen velice účelný, ale zároveň slušivý. Brýle beru jako absolutně módní záležitost, která je součástí mého outfitu. I proto mám doma brýlí už slušnou sbírku – a nosím je podle nálady, oblečení a chuti. A taky – podle barvy skel! Vypozorovala jsem, že když koukám na svět třeba růžově, nebo žlutě, modře…dělá mi to dokonce i lepší náladu. :)

Co se nabídky brýlí v Brně týká, určitě vám doporučuji zajít do oční optiky APIA – najdete ji v centru na Masarykově a také, v Olympii – tam mají opravdu neskutečný výběr, a to jak brýlí diopotrických, tak i slunečních.

Koupíte tu brýle ve všech možných stylech a designech – pokud sháníte brýle jednoduché, elegantní, nebo naopak extravagantní, barevné, zdobené – rozhodně si tu vyberete.

Já se tu nedávno stavila omrknout novinky – přece jen, brýlí doma není nikdy dost… :) A zaujala mě tu právě značka Face a Face, která je v oční optice APIA nově.

Jedná se o francouzskou značku,  která se těší velké oblibě. Brýle, které nabízí, jsou stylově hodně zajímavé, design je v některých případech i lehce výstřední, ovšem, stále naprosto nositelný.

Celá řada brýlí značky Face a Face má velmi propracované detaily – například tyto roztomilé „nožičky“, které udělají z každého modelu brýlí jedinečnou záležitost.

Myslím, že tato značka rozhodně stojí za pozornost – ať už hledáte brýle dioptrické, nebo sluneční. Určitě omrkněte, jak budete mít příležitost! :)

Oční optiky APIA najdete v Brně na Masarykově 18 a také v brněnské Olympii. Na obou provozovnách si zákazníci mohou svůj zrak zkontrolovat, provádí zde také aplikaci kontaktních čoček a prodávají veškerý další sortiment související s brýlemi a kontaktními čočkami. Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí na počkání.

Na mnoho dalších modelů brýlí značky Face a Face se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook