Reportáž: dámský víkend v Silent SPA!

Povím vám, vyrazit si na wellness víkend, jen s kamarádkou, bez dětí a manželů, to je opravdu moc fajn. :) Holky, kdo z vás to zažil, tak mi jistě dáte za pravdu – a kdo z vás tu zkušenost nemá, vřele doporučuji, alespoň jednou za čas…  Dokonale si odpočinete – a stačí i den, nebo dva. Já nedávno zajela na wellness víkend s mou dobrou kamarádkou, k sousedům, do Rakouska, do termálních lázní Silent SPA. Musím vám o tom také napsat, protože – o své zážitky z tohoto božského místa se zkrátka podělit musím… :)

Dokonalý lázeňský svět SILENT SPA, který najdete v rámci komplexu termálních lázní v Laa, jsem objevila vlastně teprve nedávno, když jsem se tu byla podívat. Tenkrát jsem sem zajela jen na jeden den, sama, ale i tak – skvěle jsem si odpočinula. Mimochodem – své dojmy z návštěvy jsem vám už popsala v článku v rámci mé rubriky „Travel Diary“.

Silent SPA je místem, kde najdete skutečnou oázu klidu, termální bazény, sauny, ale hlavně – naprosté soukromí a úžasné služby, a to doslova na každém kroku.

Už když sem poprvé vstoupíte, myslím, že budete v naprostém úžasu – stejně, jako já. Skutečně každičký detail tady je jedinečný. I samotné prostory, budova Silent SPA, která je postavena v sakrálním stylu, stojí za pozornost.

Čeho si na celém konceptu lázní Silent SPA skutečně cením je to, že vám zde opravdu zaručí privátní přístup a komfort. Rozhodně se nemusíte obávat „přelidněných bazénů“, nebo plně obsazených lehátek – tak, jak tomu často v jiných termálních lázních bývá. Svou návštěvu zde si rezervujete předem – což vám zaručí vaše vlastní lůžko. Zárukou je i naprostý klid – důležitou informací také je, že do Silent SPA nesmí děti do 16 let.

Zpátky ale k našemu „holčičímu víkendu“. Ten jsme si chtěly s kamarádkou Evou opravdu maximálně užít – proto jsme se rozhodly, že strávíme dvě noci i v hotelu THERME LAA-HOTEL & SILENT SPA, který je mimochodem propojený jak s termálními lázněmi v Laa (které už určitě dobře znáte), tak se Silent SPA.

Z Brna do Laa je to opravdu kousek, počítejte tak s hodinkou cesty, která skutečně stojí za to… Ocitnete se totiž doslova v jiném světě, kde si to ve všech ohledech úžasně užijete. Věřte, že budete nadšení stejně, jako já…:)

Celou sobotu jsme s Evou strávily v úžasných prostorách Silent Spa a řeknu vám, rozhodně jsme se nenudily. :) Užívaly jsme si každou chvíli klidu a pohody…

Skvělé je, že v ceně vstupu do Silent Spa můžete využívat i mnohé doslova nadstandartní služby – třeba si můžete dát vynikající snídani, odpolední snack…

…můžete navštěvovat také saunové rituály, nebo meditace – tu jsme si nenechaly ujít ani my a byl to zážitek – meditační rituál probíhal v místnosti s mořskou atmosférou a bylo to opravdu příjemné.

V Silent Spa jsme zůstaly až do večera, když se setmělo, má toto místo opravdu neopakovatelnou atmosféru, kterou zkrátka musíte zažít. Všude hoří svíčky, fakt nádhera! :)

Zkrátka, chvíle v Silent Spa, ale i čas strávený v hotelu, na vynikajících večeřích, snídaních, jsme si užily maximálně a já z těch dojmů čerpám doteď. Pokud hledáte místo, kde doplnit energii a kde si odpočinout, máte moje velké doporučení…

Na mnoho dalších fotek se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook