Shopping tipy z Campus Square Brno

Po měsíci se opět hlásím s mými tipy, postřehy a inspirací z brněnského nákupního centra Campus Square! Blíží se nám Vánoce, proto jsem se zaměřila zejména na tipy na vánoční dárečky – přece jen, jak ze své vlastní zkušenosti vím, „sehnat a vybrat“, to fakt není jen tak… :)

Letos jsem si sama slíbila, že dárky konečně vyřeším s dostatečným předstihem, v klidu, hezky v průběhu listopadu. Nooo. Že bych to úplně dodržela, to se říct nedá :), ale „něco mám“. A jak jsem tak chodila po obchodech v Campusu, inspiraci – třeba právě na dárečky – jsem nafotila také pro vás. Třeba vás něco osloví… :)

Než ale začnu s tipy na dárky, musím zmínit super akci, která v Campusu byla poslední říjnové dny. Šlo o „Dýňobraní“ – a na své si přišli nejen milovníci dýní. Konaly se tu trhy, probíhaly workshopy, dlabání dýní, kuchařské show…zkrátka, bylo to rozhodně moc fajn. :)

DIÁŘE V KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
S koncem roku je nejvyšší čas si pořídit nový diář! Už máte ten svůj? :) Pokud ne – mám pro vás inspiraci z knihkupectví Kosmas, kde jsem nafotila krásně zpracované, tzv. motivační diáře. Nejvíc mě zaujal „Rok podle Dary“ – diář, který navrhla Dara Rolins. Hezký diář má i Barbara Nesvadbová a za pozornost stojí i ten, který vytvořily mé oblíbené blogerky A Cup of Style. ;)

ZIMNÍ KOLEKCE V CCC
Po delší době jsem zašla omrknout novou kolekci do obuvi CCC – za poslední dobu si mě tato značka opravdu získala. A nezklamala mě ani aktuální nabídka – podzimní a zimní botičky tady mají opravdu povedené – a fakt mega výběr! Myslím, že si „ty svoje“ najdete… ;) Navíc, cenově je to tady stále přijatelné! :)

FRESH FRIES – NOVĚ V CAMPUSU
O novém retro trucku, který nabízí domácí belgické hranolky, jsem vám psala už minule. Ale protože Fresh Fries jsou opravdu velká bomba, zaslouží si pozornosti trochu víc. I když já sama jsem příznivce více zdravé výživy, jejich hranolky fakt nemají chybu. Když hřešit, tak jednou za čas a tady… I mým dvěma chlapečků tyto hranolky moc chutnají – ale mají je taky, sem tam a za odměnu. K hranolkám si vybíráte z různých druhů omáček – fakt pochoutka… Už jste vyzkoušeli? ;)

INSPIRACE PRO MALÉ SLEČNY Z BIJOU BRIGITTE
V Bijou Brigitte jsem objevila úžasně roztomilou kolekci pro malé holčičky – parádnice! Čepičky, rukavice, šály, klapky na uši, ozdůbky, sponečky – to všechno tady najdete a fakt v hodně vydařené designu. Takže – toto je rozhodně super tip na vánoční dáreček, malou slečnu určitě potěší. ;)

HŘEJIVÍ PLYŠÁCI V ALBI
Mám pro vás jeden svůj osobní tip – na super dárek! V dárkovém zboží Albi seženete tyto roztomilé plyšáky, kteří ale mají „něco navíc“ – jednak unikátní a velmi voňavou výplň ze sušeného prosa a levandule a další věc – dají se nahřívat a slouží vlastně jako „termofor“. Stačí dát plyšáka na chvíli do mikrovlnky, nahřeje se a zahřívá v postýlce. Na výběr je spoustu druhů zvířátek a barev – takže, další tip na dáreček! :)

VOŇAVÉ DÁRKY Z NOTINO
Parfémy jsou většinou tipem na dárek se zaručeným úspěchem – tedy, pokud víte, co dotyčnému voní… :) Navíc, parfumerie před Vánoci přichází s různými výhodnými nabídkami a dárkovými kazetami – stačí si jen vybrat. Voňavou inspiraci jsem pro vás nafotila také v obchodě Notino, kde je opravdu obrovský výběr, nejen parfémů.

BEZOBALOVÝ SYSTÉM VE ZDRAVÉ VÝŽIVĚ JEN ZDRAVĚ
Zdravá výživa Jen zdravě má rozhodně super nabídku, chodím sem často a ráda. A potěšila mě zde také novinka – nabídka produktů „bez obalu“ – tedy na váhu, kdy si v podstatě sami zvolíte, kolik si dané věci pořídíte. Navíc, je to velice ekologické řešení, kdy není nutná výroba tolika obalů na potraviny. Rozhodně moc ráda podpořím!

SKLIZENO FOOD LOVERS
Jedna z mých oblíbených restaurací – když trávím v Campusu víc času, ráda sem zajdu. Mají tu fajn obědové nabídky, vždy výběr z pěti jídel, k tomu saláty, polévky, káva, dezerty – a to i ve verzích pro vegany. Navíc je tu příjemné prostředí, rychlá wifi… To nejdůležitější ovšem – vaří tady fakt dobře. :)

Doufám, že vás můj článek oslovil a našli jste něco, co je vám inspirací! Užívejte předvánoční atmosféru a hlavně…klidu. :) O tom by měly být Vánoce v první řadě. ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook