Představuji: módu Sailor Tom

Nedávno jsem v centru Brna narazila na jeden zajímavý obchůdek, kde najdete moc hezké oblečení – nejen pro nás, ženy, ale také pro pány a děti! Hlavně pro pány tu mají super kousky –  a protože mi i vy, pánové, o módní inspiraci píšete, mám pro vás článek, který by vás mohl potěšit… ;)

Jak z vlastní zkušenosti vím, doporučit zejména mužům obchod s oblečením, kde „to za něco stojí“, není vůbec jen tak. Pokud mají pánové rádi sportovně – elegantní módu, navíc, pokud hledají kvalitní a zajímavé oblečení – věřím, že by vás mohla zaujmout moje inspirace z obchodu Sailor Tom – ten jsem nedávno objevila na Orlí v centru a opravdu tu mají super věci. A to nejen pro pány, ale také pro děti!

Sailor Tom Yachting je rodinná, chorvatská značka, která se zaměřuje především na sportovně – elegantní módu a také na tzv. yachting módu – najdete zde krásné a ucelené kolekce, které se budou líbit (nejen) milovníkům yachtingu.

Pro pány jsou v kolekcích zastoupené zejména hezká trička, polo trička (trička s límečkem), košile – zkrátka takové kousky, které většina mužů nosí nejraději… :)

Barevně věci korespondují právě s yachtingem – dominují modrá, bíla, červená, proužky – zrátka, oblíbené „námořnické“ kombinace.

Jak jsem psala, Sailor Tom nabízí nejenom pánskou módu, ale také kolekce pro nás, ženy a také pro děti – pro ty jsou věci fakt moc roztomilé…

Nafotila jsem pro vás hlavně boží trička s „botičkami“, které jsou super jak pro holčičky, tak pro kluky.

V nabídce jsou ale i krásné dětské mikinky, bundičky…

…nebo pyžamka.

Co se dětských velikostí týká, najdete tu věci pro děti od cca 2 let věku, do 10 let.

Super jsou i krásné materiály – vše vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny.

Jak se vám věci líbí? Myslím, že za pozornost rozhodně stojí…  I třeba coby tip na dárek pod stromeček, pro muže. :)

Na mnoho dalších fotek z obchodu Sailor Tom se podívejte také do fotogalerie.

Obchod Sailor Tom najdete na Orlí 12.

ODKAZ: SAILOR TOM / facebook