Recenze kosmetiky KORFF

Zase jsem měla možnost příjemného testování a výsledky si samozřejmě nenechám jen tak pro sebe!

Tentokrát jsem zkoušela produkty luxusní italské značky KORFF.

KORFF se zrodil v Itálii v 70.letech jako průkopník luxusní značkové kosmetiky v italských lékárnách. Svoji konkurenční výhodu staví na dvou základních aspektech, tím je pokročilý kosmetický výzkum a high-sortiment výrobků, které stimulují emoční sféru zákazníka.

Míša Vám KORFF už blíže představila – více zde: Kosmetika KORFF – seznamte se, prosím!

Mně stačilo si k této kosmetice přivonět a věděla jsem, že to bude ono!  Mám ráda jemné, svěží vůně a přesně tak tyto produkty voní.

image

Zatím jsem měla možnost vyzkoušet 4 produkty pro domácí péči, které vyhovují mému typu pleti. 2 produkty na čištění pleti a 2 krémy.

KORFF Ritual Care – čistící gel pro normální a smíšenou pleť

image

Odlíčení a očištění pleti je pro mě automatická věc, na kterou dbám a nikdy ji nepodcením. Vím, že bych za to mohla být jednou potrestaná… Mám už takový svůj rituál, kdy si nejdřív odlíčím mlíčkem obličej, poté micelárkou oči, které mi akceptují jen ji a poté použiji právě čistící gel, který se při styku s vodou ihned promění v příjemnou, lehkou pěnu, která mi odstraní zbytky zbývajícího make-upu a nečistot. Poté je pleť krásně hydratovaná a svěží. Gel také snižuje velikost pórů a pleť se tolik neleskne. Ve finále svého čistícího procesu ještě použiju tonikum, abych na tamponku zkontrolovala, zda je obličej dokonale čistý.

KORFF Ritual Care – stahující tonikum pro normální a smíšenou pleť

image

Následuje kontrola a dokonalé dočištění pleti tonikem. Upozorňuji, že tonikum používám i ráno, kdy si pleť po noci očistím, teprve potom nanáším krém. Celkem se mi to osvědčilo, protože se zbavím kožního mazu, který se mi v noci na pleti vytvořil, pleť je poté rozzářená a svěží, přichystaná na denní dávku svého oblíbeného krému. Toto tonikum obsahuje zinek, který pleť lehce stáhne. Parfemace je jemná a čistá. Tonikum na mě působilo moc příjemně.

KORFF Pure Perfection – protistárnoucí, matující a vyvažující krém pro normální a smíšenou pleť

image

Jsem ráda za to, že jsem se s tímto krémem mohla setkat, protože neexistuje moc krémů, které Vám pleť zmatní a zároveň obsahují anti-aging přísady. Tak tento krém má vše. Smíšená pleť v mých letech už potřebuje trošku více, než před 10 lety, takže jsem za tento krém ráda. Textura je lehoučká, přesně takovou moje pleť přes den zbožňuje a vůně je nádherná. Připomíná mi moře a vítr, takovou tu svěžest. Pleť je rozjasněná, svěží.

KORFF Hydraenergy – hydratační intenzivní krém

image

Na noc si už vybírám trošku hutnější krémy, než na den, ale zase nemohou být příliš mastné. Buďto vyživuji, nebo hydratuji. Hydrataci potřebuji ve dne i v noci. Moje pleť poté vypadá úplně jinak. Je čistá, netvoří se mi žádné pupínky a jsem v klidu. Ovšem na toto jsem došla poměrně pozdě. Pořád jsem se snažila pleť matovat a vysušovat, a to bylo špatně. Pak mi kdosi poradil, hydratujte, no a zkusila jsem to a světe div se! Najednou jsem měla krásnou pleť. Od té doby hydratuji a hydratuji. Tento krém je sice určen na denní péči suché pokožky, ale když si ho nanesu na noc, tak je pro mě ideální. Krém se rychle vstřebá, hydratuje pleť do hloubky a má výživný účinek. Parfemace opět jemná a příjemná.

Všechny produkty jsem snášela velice dobře. Ne nadarmo se říká, že KORFF je jedna z nejlepších kosmetických firem.

Vy si můžete koupit produkty KORFF v e-shopu. Odkazy jsou níže.

ODKAZ: KORFF CZ/facebook
ODKAZ: DIBI PRAHA
ODKAZ: LA KOSMETIKA/eshop