Recenze: kosmetické objevy od značky Miracle Cosmetic

V dnešní kosmetické recenzi bych Vám ráda představila dva moc zajímavé produkty, se kterými jsem se nedávno seznámila. Jsou od značky Miracle Cosmetic, která se dle mých dosavadních zkušeností zatím řadí k těm NEJ – přípravky jsou opravdu nesmírně kvalitní a účinné. Dnes Vám napíšu moje dojmy a hodnocení dvou zajímavých věcí, přípravku Pure Hyaluronic a stimulátoru Dermaroller. Věřím, že by Vás mohly inspirovat!

S produkty značky Miracle Cosmetic jsem přišla vůbec poprvé do styku asi před rokem – a naprosto si mě získal zejména přípravek Eye Lift, který je skutečně geniální na řešení problémů v okolí očí, eliminuje váčky, otoky, kruhy pod očima a samozřejmě, také vrásky. Mimochodem, moji recenzi tohoto zázraku si můžete přečíst ZDE.

Zpátky ale ke dvěma produktům, které Vám chci představit v této dnešní recenzi. A hned na úvodu, mohu potvrdit, že se jedná opět o hodně dobré věci, které jsou nesmírně účinné – alespoň, já efekt vnímala už velice krátce od začátku používání.

PURE HYALURONIC
Jak už sám název napovídá, jedná se o přípravek s vysokým obsahem čisté kyseliny hyaluronové, která je obecně známá svými velmi prospěšnými účinky pro naši pleť.

Toto sérum obsahuje 1% čisté kyseliny hyaluronové. Právě zmiňovaná kyselina hyaluronová je vynikající v oblasti anti-age péče – tedy, eliminuje vrásky, působí proti ochabování pokožky, hydratuje a chrání. Celé to tkví v tom, že kyselina hyaluronová udržuje vlhkost kolagenu v pleti, čímž zvyšuje její přirozenou elestacitu a zlepšuje její celkový vzhled.

Sérum má gelovou, lehkou texturu. Je zcela bez vůně, parfemace – což oceňuji, jsem alergik a vůně jsou mi u většiny kosmetických produktů na obtíž.

Konzistence je příjemná, nemastná a nelepí. Nanáší se v tenké vrstvě na odlíčený, očištěný a suchý obličej a nechá se zaschnout.
Sérum Pure Hyaluronic na obličeji vůbec nijak nevnímáte. Nijak nestahuje, není nepříjemné. Chvíli po aplikaci můžete nanést obvyklý krém. Doporučené používání je ráno i večer.

A moje dojmy? Musím říct, že u tohoto přípravku vidíte okamžitý efekt vlastně už bezprostředně, po aplikaci. Pokožka je dokonale hladká, vypnutá, svěží a opravdu – vrásky se nezdají tolik patrné, já to zaregistrovala hlavně v oblasti čela. Po cca 14 dnech používání vypadá pokožka moc hezky, působí odpočatým dojmem, je krásně pevná a evidentně hydratovaná. Já jsem opět nadšená!

DERMAROLLER 0,5mm
Tentokrát se nejedná o vyloženě kosmetický přípravek, ale zajímavý „doplněk“, jehož užívání pomáhá zvýšit účinnost samotných přípravků – je vynikající v kombinaci např. s výše uvedeným sérem Pure Hyaluronic.

Dermalroller je stimulátor podporující tvorbu kolagenu v pleti. Je to speciální váleček, který obsahuje 540 mikro-jehel z titanu ve tvaru diamantu.
Nanesete přípravek – např. sérum Pure Hyaluronic a poté po obličeji jemně přejíždíte váleček. Podotýkám, že to rozhodně nijak nebolí, naopak, jedná se o příjemnou masáž obličeje:)

Přejížděním válečkem po obličeji dochází k příjemnému masírování, zvyšuje se také efektivita „zapracování“ přípravku do pokožky, tedy, posiluje se jeho účinnost.

Samotné používání válečku pak zlepšuje elasticitu pokožky, redukuje jizvy a tvorbu akné, eliminuje vrásky, vyrovnává odstíny pleti a celkově zlepšuje její kvalitu.

Za mě opět skvělá věc. Pokožka vypadá při pravidelném používání neuvěřitelně svěže – používám pravidelně 1x týdně, asi minutku, po aplikaci séra Pure Hyaluronic.

Veškeré produkty značky Miracle Cosmetic můžete objednat přes web/eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / web
ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / facebook