Soutěž s hypermarketem GLOBUS – kdo vyhrál tři nabité karty na nákup?

Mám tady vyhlášení další soutěže, ve které jste tentokrát mohli vyhrát tři poukazy – nabité karty na nákup, každou v hodnotě 1 000,-! Kdopak si asi půjde udělat radost, hmmm? Čtěte dál! ;)

Nedávno jsem na blogu zveřejnila svoji reportáž z nákupů v Globusu, kdy jsem vyzkoušela jejich vynikající systém Scan&Go, který má celou řadu výhod.

A právě nakupovaní se Scan&Go se týkala i moje soutěž, respektive, soutěžní otázka! Ptala jsem se Vás na hlavní výhody nákupů se Scan&Go.
Pokud jste pozorně četli moji reportáž, nebo, pokud sami Scan&Go v Globusu využíváte, určitě jste správnou odpověď hned věděli – výhod je opravdu mnoho!
Scan&Go, tedy nákupy s ručním scannerem, šetří Váš čas a také, Vaše záda! ;) Zboží nemusíte vyskládavat u pokladny na pás, během nákupů můžete ukládat třeba rovnou do nákupních tašek. 
Na scanneru také vidíte přesný seznam nakoupených položek (můžete během nákupu kdykoliv upravovat) a také, vidíte celkovou částku, kterou Vás bude nákup stát. 

Zkrátka, výhod nákupů se Scan&Go je spoustu!

A já už tu mám jména 3 výherců, kterým zašlu nabité karty na nákup v Globusu! Tentokrát jsem vybrala 10., 20. a 30., kdo odpověděli správně.

GRATULUJI:

MARTINĚ MASCHKOVÉ
BLANCE SOTOLÁŘOVÉ
KLÁŘE KALOVÉ