První novinky z podzimní kolekce v butiku VIMINI

Jako na začátku každého nového ročního období se obchody plní novinkami – novými kolekcemi, nyní v duchu podzimu. A nejinak je tomu také v butiku VIMINI na Dvořákově ulici, kde je stále z čeho vybírat! Nyní už tu pořídíte super věci pro první podzimní dny, které ale užijete i teď, kdy je krásně teplo. Inspiraci se spoustou fotek najdete v následujícím článku…

Nabídka butiku Vimini je opravdu pestrá, a to kdykoliv během roku. A co víc – neustále se rozšiřuje o zajímavé novinky, mezi které rozhodně patří i autorská řada hedvábných šatů, které navrhla majitelka butiku Míša Holecová. Nově tu také teď přibyly krásné a nesmírně pohodlné teplákové soupravy české výroby – stojí za pozornost!

Tyto teplákové soupravy tu mají v mnoha barvách – úžasná je třeba tato vínová, ale mají je i v oranžové, zelené… Opravdu spoustu barev!

Co se pak týká podzimních novinek – mě tu nadchly opět krásné šaty, které můžete nosit i nyní, první podzimní dny. Ráno, když bývá chladno, si přes ně můžete vzít koženou bundu a vypadá to perfektně!

Moc pěkné jsou třeba tyto šaty v modré barvě – mají je i ve více barevných variantách.

Já se tu zamilovala do této košile, kterou jsem si i odnesla domů. Je k dostání i v černé barvě, má super střih – prodloužený zadní díl a efektní řasení rukávů, které je stále velmi v kurzu.

Zajímavé jsou pak i tyto košilové šaty z hedvábného materiálu. Skvěle se hodí přes džíny, nebo legíny.

Omrkěte zde i další košile a halenky, mnohé jsou velmi originální, z transparentního materiálu, se zdobením, vázáním kolem krku…

Za mě je dokonalá třeba tato halenka v pudrové barvě s vázáním, velice ženská a elegantní.

Ve Vimini mají i zajímavé doplňky, třeba hedvábné šátky, které jsou skutečně moc příjemné – ať už si je uvážete kolem krku, nebo je přehodíte přes ramena.

Modely tu pak můžete zkombinovat i s krásnými pásky, bižuterií, nebo kabelkami – kabelky tu mají také moc zajímavé.

Dámy, stojí za to se do Vimini zastavit! ;)

Butik VIMINI najdete v Brně na Dvořákově ulici 14.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: VIMINI / facebook