Předvánoční pozvánka do kavárny & bistra Nebuď labuť v Kohoutovicích

V Kohoutovicích na Libušině třídě najdete moc příjemnou kavárničku & bistro Nebuď labuť, kterou jsem vám mimochodem na svém blogu už představila. Jsou tu krásné prostory a hlavně, dáte si tu tolik dobrot! A právě sem si můžete přijít vychutnat předvánoční atmosféru! V neděli 4. prosince sem přijde Mikuláš, čert i anděl – stavte se sem i s dětmi! Mimochodem, kavárna je i skvělé místo pro organizaci vánočního večírku, setkání s přáteli, nebo oslavy, zajistí vám tu catering, hudbu, dekorace… Víc v následujícím článku i se spoustou fotek!

Moc příjemné kavárny, které mají co nabídnout, rozhodně nejsou jen v centru Brna a právě Nebuď labuť, stylová kavárna s bistrem v Kohoutovicích, je toho jasným důkazem!

Já jsem vám právě tuto kavárnu už na svém blogu v létě představila – na můj článek můžete mrknout ZDE.
Určitě vás osloví už jen samotné prostory – kavárna se nachází v prvním patře obchodního komplexu na Libušině třídě 2. Místo je to krásné – s výhledem do okolí, koncept prostor je vzdušný, světlý, dominují mu pestrobarevné židle… Určitě se vám zde bude líbit!

Součástí kavárny je i prostorné coworkové centrum, které je plně vybavené. Nechybí zde samozřejmě wifi, ale i tiskárna, nebo kopírka…

To hlavní – nabídka dobrot, které si tu můžete dát!
Výběr je opravdu pestrý, jedná se nejen o kavárnu, ale i o bistro – po celý den tu jsou pro vás připraveny nejrůznější sladké i slané speciality. Nabídka se obměňuje každý den, většinu jídel i dezertů si připravují sami.

Ochutnat můžete obložené pečivo, mají různé slané koláče, plněné croissanty…

…pro milovníky sladkého tu jsou dezerty, dortíky, waffle.

A samozřejmě, nechybí výborná káva!
Kávu na mlýnku mají z pražírny Bwindi Coffee.

To jen ve zkratce ke kavárně, nyní vás sem chci pozvat zejména v aktuálním předvánočním období! I zde si totiž můžete vychutnat kouzelnou adventní atmosféru.

Už tuto neděli 4. prosince se zde vaše děti mohou setkat s Mikulášem, čertem i andělem!

Rezervaci si můžete vytvořit na číslo uvedené níže na plakátu. A aby Mikuláš & spol. věděli, jak moc byly vaše děti hodné, po rezervaci prostřednictvím zaslaného google formuláře můžete vyplnit všechny hříchy i pochvaly. :)

Užijete si tu krásný mikulášský den, dáte si kávu, dezerty a spoustu dalšího – připraveno tu pro vás budou spoustu vynikajících specialit! 

Během adventního období si pro vás v kavárně & bistru Nebuď labuť připravili i mnoho vánočních dobrot, teplé nápoje… určitě si tu dokonale vychutnáte tu pravou předvánoční pohodu.

Jak také zmiňuji v úvodu, právě tato kavárna je pak ideálním místem také pro organizaci vánočních večírků, nebo setkání s přáteli!

Kapacita je tu až 35 lidí! Rádi vám zde pak dle vašich požadavků zajistí i výborný catering, hudbu, program, nebo i stylové dekorace.

Pro rezervaci můžete volat na tel. 606 023 683, nebo pište email na nebudlabutcafe@gmail.com.

A mimochodem, poukazem do této oblíbené kavárny můžete potěšit i vaše blízké pod stromečkem!
V kavárně Nebuď labuť můžete zakoupit dárkové poukazy na konzumaci v hodnotě 300 a 500 kč.

Zastavte se do kavárny & bistra Nebuď labuť zpříjemnit si předvánoční čas!

Kavárnu & bistro Nebuď labuť najdete v Brně – Kohoutovicích na Libušině třídě 2, pohodlně zde zaparkujete, v blízkosti je i zastávka MHD.

ODKAZ: NEBUĎ LABUŤ / facebook
ODKAZ: NEBUĎ LABUŤ / instagram