Představuji: příjemnou kavárnu & bistro Nebuď labuť v Kohoutovicích!

Tipů na příjemné kavárny s pestrou nabídkou není nikdy dost, co říkáte? A věřte, stylové kavárničky, kam se budete opravdu rádi vracet, nejsou „jen“ v centru Brna – a platí to i o kavárně & bistru Nebuď labuť, kterou najdete v Kohoutovicích na Libušině třídě. Tato kavárna má nádherné prostory s výhledem do širokého okolí, prostornou zahrádku, moc fajn je i vybavené coworkové centrum… Za zmínku stojí i pestrá nabídka dezertů, studeného bistra, dáte si tu zmrzlinu, kávu na mnoho způsobů – jak ji máte rádi. Věřím, že si to zde zamilujete – pozvánkou k návštěvě vám jistě bude i moje následující reportáž se spoustou fotek…

Moc ráda v Brně objevuji nová místa, která mají co nabídnout – a o své zkušenosti se velmi ráda podělím i s vámi. Jak dobře vím, tipy na nové podniky – restaurace, bary, kavárny…se u vás setkávají vždy s velkým ohlasem, proto věřím, že vás potěším i s následujícím článkem!

Chci vám totiž představit moc příjemnou, stylovou kavárnu & bistro Nebuď labuť, kterou najdete v Brně – Kohoutovicích na Libušině třídě 2.

Tato kavárna je zde otevřená už více než rok, nicméně, otevření probíhalo v ne úplně příznivé době, kdy u nás panovaly restrikce související s koronavirovou pandemií.
I proto vám možná informace, že je v brněnských Kohoutovicích tato příjemná kavárna, unikla. A to je velká škoda!

Jak píšu v úvodu, krásná místa, která stojí za návštěvu, nejsou „jen“ v centru Brna – a o této kavárně to více než platí!

Určitě vás osloví už jen samotné prostory kavárny – kavárna se nachází v prvním patře obchodního komplexu na Libušině třídě 2. Místo je to krásné – s výhledem do okolí, koncept prostor je vzdušný, světlý, dominují mu pestrobarevné židle, květiny… Určitě se vám zde bude líbit!

Oceníte i prostornou zahrádku přímo před kavárnou, nyní v létě je to ideální místo na relax, vychutnáte si tu dobrou kávu a třeba i něco sladkého, slaného k tomu…

Součástí kavárny je i prostorné coworkové centrum, které je plně vybavené. Nechybí zde samozřejmě wifi, ale i tiskárna, nebo kopírka… Můžete tu nerušeně pracovat, učit se, nebo si tu můžete domluvit i pracovní schůzku.

To hlavní – co si tu dáte? Výběr je opravdu pestrý, jedná se nejen o kavárnu, ale i  bistro – po celý den tu jsou pro vás připraveny nejrůznější sladké i slané speciality. Nabídka se obměňuje každý den, většinu jídel i dezertů si připravují sami.

Ochutnat můžete obložené pečivo (to berou od oblíbených brněnských dodavatelů, jako jsou Chleba Brno, nebo William Thomas Artisian Bakery…), mají různé slané koláče, plněné croissanty…

Pro milovníky sladkého tu jsou dezerty, dortíky, waffle a samozřejmě, nyní v létě také zmrzlina – v nabídce od Fruitissimo.

Káva se na mlýnku střídá z několika menších brněnských pražíren, jako jsou MOTMOT, nebo Pražírna Nilaja…

Do kavárny & bistra Nebuď labuť také můžete zajít na brunch, ten se tu koná nyní 1x do měsíce vždy v sobotu – pro více informací sledujte Facebook Nebuď labuť.

Mimochodem, tato kavárnička je i skvělá pro pořádání různých soukromých akcí, zajistí vám i catering… Kapacita je tu až 50 lidí!

Potěšilo mě, že kavárna je i dog friendly. :)

Otevřeno je zde každý den od 10. do 20. hodiny, v neděli od 10. do 19. hodiny.

Zastavte se sem, určitě nebudete litovat!

Kavárnu & bistro Nebuď labuť najdete v Brně – Kohoutovicích na Libušině třídě 2, pohodlně zde zaparkujete, v blízkosti je i zastávka MHD.

ODKAZ: NEBUĎ LABUŤ / facebook
ODKAZ: NEBUĎ LABUŤ / instagram