Představuji značku Design Ali – kabelky & tašky z pratelného papíru

Už jste někdy slyšeli o unikátním materiálu typu „pratelný papír“? Právě s ním pracuje lokální česká značka Design Ali – a z tohoto speciálního materiálu, který je vzhledově i kvalitou velmi podobný kůži, vyrábí krásné kabelky, tašky a doplňky. Měla jsem možnost tyto kabelky vidět a jsou opravdu překrásné – a hlavně, tento materiál je opravdu úžasný! Má dlouhou životnost, je pratelný, lehounký a hlavně – zcela ekologický, vyrobený z papíru. Zní to až neuvěřitelně, že? Mrkněte na následující článek se spoustou fotek, kde vám kabelky Design Ali víc představím…

Ráda dávám na svém blogu prostor jedinečným a zajímavým značkám, které nabízí něco unikátního, jiného, nezvyklého…něco, co stojí za pozornost.

Jednou z takových značek je rozhodně Design Ali – menší značka lokálního charakteru, která nabízí překrásné kabelky, tašky a další doplňky.
Unikátní na této značce, respektive na jejích výrobcích, je zejména použitý materiál.

Jedná se o typ „pratelného papíru“, což zní samo o sobě velmi netradičně, že? 
Tento materiál se jmenuje Kraft Tex – jedná se vlastně o tzv. „veganskou kůži“. Tento unikátní materiál má celou řadu benefitů. 

V první řadě je zcela ekologický, jedná se také o veganský materiál. Další výhodou je jeho dlouhá životnost – tento materiál vydrží v neměnné podobě velmi dlouho, neztrácí časem barvu, kvalitu, netrhá se…zkrátka, vydrží opravdu hodně. Nošením pak získá svou charakteristickou patinu.

Kraft Tex je vyráběn z přírodních vláken celulózy, která vzniká z odpadového dřeva, takže je celý výrobní proces šetrný k přírodě.
Velkou výhodou bezesporu je, že tento materiál můžete prát a tím tak čistit, což například u klasické kůže není možné.

Právě tento materiál je naprosto skvělý pro šití doplňků – kabelek, peněženek, tašek. Ty nabízí značka Design Ali, která je ryze česká.
Veškeré produkty, které značka nabízí, jsou ručně zpracované a designově opravdu velmi vydařené!

Já jsem vám pár kousků nafotila – můžete sami vidět, že tento materiál je vzhledem opravdu téměř k nerozeznání od pravé kůže.

Kabelky a tašky Design Ali jsou dostupné v mnoha designech, barvách, vzorech a velikostech – tato značka má opravdu neuvěřitelně široké portfolio produktů, věřím, že si každá žena najde takový model, který se jí bude líbit.

Skvělé také je, že tyto tašky a veškeré produkty jsou neuvěřitelně lehounké, takže na nošení opravdu ideální.

Oceňuji i propracovaný design, kvalitní šití, některé modely jsou vybavené i vnitřním organizérem, či vnitřní taškou.

Co se pak týká popruhů k taškám, v nabídce jsou jednak kožené popruhy, či pak popruhy textilní, či ze zmiňované veganské kůže.

Mimo kabelky, tašky, batohy…pak značka Design Ali nabízí i doplňky ke kabelkám, pánské motýlky, kosmetické taštičky, pouzdra, nebo doplňky do domácnosti – ošatky.

Určitě vás zajímá, kde tyto krásné kousky z pratelného papíru koupíte – mrknout můžete níže na eshop, jinak v Brně jsou kabelky Design Ali dostupné v Place Store na Moravské nám.

A důležité info závěrem – pokud byste chtěli tyto kabelky zařadit do sortimentu i svého obchodu, určitě je možné se domluvit – obraťte se na kontakt na webu, viz odkaz níže.

ODKAZ: DESIGN ALI / web, eshop
ODKAZ: DESIGN ALI / facebook
ODKAZ: DESIGN ALI / instagram