Představuji: nové bistro NOODLIS!

Musím vám napsat o další zajímavé novince, která nedávno vznikla na brněnské gastro scéně. A i ze své osobní zkušenosti potvrzuji, toto bistro rozhodně stojí za návštěvu!! Jmenuje se „NOODLIS“, najdete ho na Běhounské 8 a jak sám název napovídá, dáte si tu nudlové speciality – které si sestavíte sami dle svého přání! Super je i krásné a čisté prostředí a moc milý personál. Víc v následující reportáži.

Mám radost, že i přes nelehkou dobu v Brně stále vznikají nové podniky – a o to víc jim fandím!
Jednou z brněnských gastro novinek je i bistro Noodlis! To najdete na Běhounské 8 v krásných, nových prostorách. A jak píšu v úvodu, toto bistro si vaši návštěvu skutečně zaslouží!
Co si zde dáte?

Jak už sám název napovídá, bistro NOODLIS se zaměřuje na nudlová jídla a speciality v duchu Asie. Právě asijská nudlová jídla, připravená dle tradičních exotických receptů v pánvi wok, se těší všeobecné oblibě snad po celém světě a nejinak je tomu i u nás.

Upřímně, neznám snad nikoho, kdo by tato nudlová jídla neměl rád! Jsou lehká, plná zeleniny a skvěle dochucená – a potvrzuji, že v bistru Noodlis vaří také skvěle!

Zajímavostí na bistru NOODLIS je pak samotný koncept jídel, respektive jejich sestavování. Jídla si zde totiž sestavujete sami. Což je samo o sobě skvělé – máte zaručeno, že vždy dostanete takovou dobrotu, na které si zaručeně pochutnáte.

Základem každého jídla jsou samozřejmě nudle – na výběr je zde celá řada typů nudlí. Rýžové, ploché, skleněné, udon nudle, ale i smažená rýže…vyberete si to, co máte nejraději.

Následně si zvolíte buď maso – kuře, vepřové, hovězí, v nabídce jsou i krevety, mořské plody, nebo tofu – pro vegetariány.

Vyberete si i zeleninu, kterou chcete přidat, dále omáčku a posyp – třeba koriandr, smaženou cibulku, arašídy…

Já si zde dala moje oblíbené skleněné nudle s mořskými plody, brokolicí, houbami  shitake, s arašídovou omáčkou a bylo to vynikající! Perfektně dochucené a celkově moc dobré. A nedávno jsem zde vyzkoušela i rýži s mořskými plody, také super!

Jinak v bistru NOODLIS jsou v nabídce i hotové asijské předkrmy, saláty… a samozřejmě také nápoje.

Oceňuji i krásné a čisté prostředí ve stylovém designu a moc milý personál. Super je i open-space kuchyně, takže vidíte, jak vám jídlo připravují.

Vyzkoušejte, ochutnejte…věřím, že si bistro NOODLIS zamilujete!

Bistro Noodlis najdete na Běhounské 8.

ODKAZ: NOODLIS / facebook
ODKAZ: NOODLIS / instagram