Představuji: stylové a komfortní ubytování v Pavlově – Vilu Henrieta!

Pokud byste se mě zeptali na mé nejvíc oblíbené místo u nás, na jižní Moravě, bez rozmýšlení bych určitě odpověděla Pavlov! Jezdím se moc ráda a vím, že mě to zde snad nikdy neomrzí. Pavlov má obrovské kouzlo, vládne tady uvolněná, příjemná atmosféra a hlavně, je tu tolik možností vyžití! Navštívit tu můžete mnoho úžasných podniků, vináren, vinných sklípků, výlet si můžete udělat na hrad Děvičky, k Novomlýnské nádrži, nebo i dál – do Mikulova, Klentnice… Můžete zde zkrátka strávit pár krásných dnů, s přáteli, rodinou, nebo jen s partnerem… A kde se ubytovat? Právě jedno takové místo vám chci dnes doporučit – byla jsem zde a je to tu kouzelné! Jedná se o Vilu Henrietu a věřím, že se vám bude moc líbit… :) Čtěte dál!

Pavlov je oblíbeným výletním místem nejen pro nás, Brňáky! Do tohoto úžasného místa na jižní Moravě rádi jezdí lidé i z celé naší republiky, má to zde totiž naprosto nezaměnitelné kouzlo, vládne tu příjemná, klidná a uvolněná atmosféra. Alespoň, mě to zde pokaždé doslova nabije energií a pohodou a z návštěvy tu čerpám pokaždé ještě dlouho…

Ať už do Pavlova jedete kdykoliv během roku, bude se vám zde líbit. A jak píšu, je tu opravdu tolik možností vyžití! Na své si tu přijdou hlavně milovníci dobrého vína – právě zde i v okolí je nespočet krásných vinárniček, vinařství, vinných sklepů…kde můžete posedět a ochutnat vyhlášená jihomoravská vína.

Přímo v Pavlově je takových vinařství několik – a věřte, ani víkend vám nebude stačit, abyste navštívili všechna. :) Nechybí tu i zajímavá bistra a možnosti, kde si dát něco dobrého – za zmínku rozhodně stojí třeba oblíbená Marináda viniční dům, nebo novinka – RAF Pavlov!

Z Pavlova pak můžete podniknout spoustu výletů, pěšky, autem, nebo i na kole! V okolí je spoustu krásných cyklotras. Zajet si můžete do blízké Klentnice, kde najdete oblíbenou Cafe Faru, do Bořetic, Vrbice, nebo i do Mikulova, ten je z Pavlova asi 7km. Zkrátka, v Pavlově se nudit rozhodně nebudete!

Výlet sem vám určitě doporučuji na více dnů, abyste všechna ta krásná místa viděli, poznali, ochutnali… A kde se ubytovat? Právě o tom vám chci napsat – přímo v Pavlově se totiž nachází nádherné a stylové ubytování, domeček „VILA HENRIETA„, který si celý můžete pronajmout. Sama jsem tu byla a je to zde ve všech ohledech perfektní a dokonalé!

Vila Henrieta je novinkou, která se nachází v klidné části Pavlova, mezi vinicemi, uprostřed nádherné přírody. Jedná se o komfortní, plně vybavenou vilu, kde vám rozhodně nic chybět nebude!

Co mi zde naprosto učarovalo – tak výhled! Přímo odtud uvidíte na hrad Děvičky a ten pohled sám o sobě stojí za to! Mimochodem, Děvičky jsou vidět i z hlavní ložnice vily – té dominuje velké okno, které vám nabídne božský pohled do okolí. Výhled na Děvičky je ovšem i z obývacího pokoje z francouzských oken.

Vila Henrieta má dvě patra, kdy dole se nachází obývací část, kuchyně, ložnice, koupelna, v horním patře jsou pak další ložnice. Vyspí se zde pohodlně až 8 osob! 

Celá vila, každý pokoj, je plně a komfortně vybavený – vy si dovezete jen své osobní věci. V kuchyni najdete kvalitní spotřebiče, nádobí, základní úklidové prostředky…je tu pro vás samozřejmě k dispozici ložní prádlo, ručníky…

Za příplatek, či v rámci objednaného balíčku, vám tu připraví i úžasné pohoštění k vašemu příjezdu!

Vila Henrieta je vybavená i na přítomnost děti, připraví vám zde i dětskou postýlku.

Určitě oceníte i krásnou zahradu, odkud je opět božský výhled – na přilehlé vinice, nebo na Děvičky. Zahrada je oplocená (ocení hlavně rodiče dětí, nebo majitelé pejsků – ti sem mohou také).

Na zahradě je pro vás připraveno venkovní posezení, gril – k dispozici máte nachystané i uhlí na grilování.

Součástí zahrady je i trampolína pro děti a také bazén, v létě za něj určitě budete moc rádi. Zahrada je v soukromí, budete tu mít klid a pohodu.

Asi 200 m od vily jsou skvělé procházky i projížďky na kole mezi vinohrady s krásným výhledem na Nové
Mlýny. Vila Henrieta je mezi posledními domečky v Pavlově a pak už je jen krásná příroda a klid.

V nabídce ubytování (více na webu www.vilahenrieta.cz) si můžete mimo klasické ubytování vybrat i z některých zajímavých pobytových balíčků!

V rámci těch je pro vás připraveno mnoho dalšího – třeba řízená degustace v blízkém vinařství Reisten, zážitkový wellness v partnerském hotelu v Pavlově, wellness v Aqualandu Moravia, pohoštění při příjezdu, lahev vína, nabo vstupenky do Archeoparku Pavlov…

Tyto balíčky jsou i cenově zvýhodněné, takže určitě si je prohlédněte!

A jak je to zde s ubytováním a volnými termíny? Ubytování (přes víkend) je možné od tří nocí dále, během týdne je možné se ubytovat i na dvě noci. Některé termíny jsou volné i nyní, v září, širší výběr termínů je pak od října dále a mimochodem, zatím je zde stále volno i přes Vánoce a Silvestra!

Můžu vám sama potvrdit, je to tady božské – jet sem s partou kamarádek, to prostě nemá chybu! Toto místo je také jako stvořené třeba i pro rozlučky se svobodou, mimochodem, je možné se i domluvit na zařízení výzdoby pro nějakou událost – na klíč. ;)

Tak co na to říkáte? Dokonalé ubytování na krásném místě – co víc si přát! :)

Vilu Henrieta najdete v Pavlově na adrese Venušina 242.

ODKAZ: VILA HENRIETA / web, rezervace
ODKAZ: VILA HENRIETA / facebook
ODKAZ: VILA HENRIETA / instagram