Představuji oční optiku brněnské kliniky Lexum!

Před nedávnem jsem vám zde představila brněnskou oční kliniku Lexum, která je od září loňského roku otevřena na novém místě, v prostorách administrativního komplexu Spielberk Office Centre. Jedná se o největší a nejmodernější oční kliniku v celém Jihomaravském regionu, kde klientům poskytují velmi odbornou a komplexní péči o zrak – a to jak na bázi preventivních vyšetření, tak i ve směru specializovaných zákroků a operací. Klinika Lexum v Brně pacientům zajišťuje prémiovou a nadstandardní oftalmologickou péči, a to v rámci 5 specializovaných operačních sálů, 14 ambulancí a vyšetřoven, 2 externích ambulancí a oční optiky. A právě oční optiku, která je rovněž součástí kliniky Lexum, bych vám ráda doporučila prostřednictvím svého následujícího článku. V optice můžete využít služeb profesionálního měření zraku zkušeným optometristou, prémiovou službou zde je i měření na přístroji Hoya visuReal Master – jedná se o centrační věž na brýlové čočky. Výsledky slouží k výrobě té nejlepší optiky brýlí pro daného člověka. Oceníte zde i pestrý výběr brýlí!
Čtěte dál…

Pokud hledáte v ohledu péče i řešení zdravotního problému se zrakem pracoviště skutečně na špičkové úrovni, kde působí ti nejlepší ze svého oboru, vřele vám doporučuji obrátit se na oční kliniku Lexum. Ta je v Brně od září otevřena na novém místě, a to v prostorách administrativního komplexu Spielberk Office Centre na Holandské 872/9.

Právě tato oční klinika je vůbec největším a nejmodernějším pracovištěm ze sítě LEXUM, a to v rámci celého Jihomoravského regionu.

Klinika Lexum v Brně klientům nyní poskytuje prémiovou a nadstandardní oftalmologickou péči, a to v rámci 5 specializovaných operačních sálů, 14 ambulancí a vyšetřoven, 2 externích ambulancí a oční optiky. Prostory jsou zcela nové, klienti zde ocení také prostorou čekárnu, recepci a celkový komfort zázemí kliniky.
Nejvyšší procento zákroků zde tvoří operace šedého zákalu, dále pak refrakční laserové odstranění dioptrií.

Já jsem vám novou brněnskou kliniku Lexum na svém blogu již představila, více v mém starším článku ZDE.

Moje následující řádky budou patřit optice Lexum, která je rovněž součástí kliniky – klientům je zde nabízena opravdu velmi všestranná a komplexní péče o zrak, a to ve všem směrech.

Optika Lexum se nachází v přízemí prostor kliniky, se samostatným vchodem.

Optika slouží jak klientům kliniky, tak je zde vítán samozřejmě i kdokoliv jiný! V optice se vám bude vždy věnovat zkušený personál, působí zde i optometrista, který vám profesionálně změří zrak.

Na měření zraku je vhodné se do optiky Lexum předem objednat, ale pokud je při vaší návštěvě zrovna volno, rádi vám zrak změří i bez předchozí rezervace.

Mimo to, v optice Lexum také zaučují, jak správě pracovat s kontaktními čočkami, jak je správně aplikovat a jak o čočky pečovat – využívají zejména noví uživatelé kontaktních čoček.

Prémiovou službou je v optice Lexum měření na přístroji Hoya visuReal Master – jedná se o centrační věž na brýlové čočky. Výsledky slouží k výrobě té nejlepší optiky brýlí pro daného člověka.
Měření na této centrační věži zabere jen pár vteřin, výsledky měření jsou velmi přesné. I díky tomuto měření si můžete být jistí, že vám budou vaše nové brýle naprosto vyhovovat, optika bude vyrobena přesně na základě údajů vašich individuálních potřeb.

V optice Lexum oceníte i pestrý výběr brýlí – dioptrických obrub i brýlí slunečních. Pár kousků jsem vám zde nafotila i pro inspiraci, fotky si můžete prohlédnout v tomto článku.

Nespornou výhodou optiky Lexum pak je, že zdejší optometristé a optici mohou případně objevené problémy a obtíže ihned konzultovat s týmem lékařů na klinice, jež se nachází přímo v patře nad optikou. Je možnost při akutním problému i okamžité odeslaní za očním lékařem na kliniku. I to je jeden z důvodů, proč si pro péči o svůj zrak vybrat právě Lexum – kliniku i optiku. 

Můžete si být jistí, o váš nejcennější smysl, o zrak, Lexum pečuje na té nejlepší úrovni a zcela komplexně!

Oční kliniku Lexum a také optiku Lexum naleznete v Brně nově v moderních prostorách administrativního komplexu Spielberk Office Centre na adrese Holandská 872/9.

ODKAZ: KLINIKA LEXUM / web
ODKAZ: KLINIKA LEXUM / facebook
ODKAZ: KLINIKA LEXUM / instagram