Představuji brněnskou značku, která si zaslouží vaši pozornost – TIERRA VERDE!

Věřím, že pojem „TIERRA VERDE“ mnohým z vás cizí rozhodně nebude… Značka Tierra Verde je brněnská, což je samo o sobě sympatické. Ovšem, mnohem zajímavější je to, že právě Tierra Verde vyrábí a nabízí opravdu skvělé přípravky – EKO drogerii, EKO kosmetiku a další doplňky, kdy hlavní filozofií této značky jsou perfektní, kvalitní a přírodní složení a také udržitelnost. 
Produkty Tierra Verde jsou vyráběny s důrazem na minimum odpadů, mnohé obaly jsou recyklovatelných materiálů a určené i k další recyklaci, značka pak také zavádí převratnou novinku – vratné lahve u mnohým přípravků. 
Mimo to, celou řadu výrobků je možné koupit i coby stáčenou drogerii! 
Potěší vás ale určitě také to, jak jsou produkty účinné – při úklidu, praní…to poznáte hned. Sama nyní výrobky Tierra Verde používám a jsem moc spokojená!
Víc vám tuto značku představím v následujícím článku…

Mohu zcela upřímně napsat, že značka Tierra Verde si mě získala snad okamžitě – protože těch důvodů, proč si právě tento brand oblíbit, je skutečně mnoho.

Samozřejmě, hned vás jistě potěší, když se dozvíte, že se jedná o brněnskou značku – je přece fajn podporovat to, co je „naše“ – brněnské a hlavně, také kvalitní a obecně dobré!

Tierra Verde totiž mimo fakt, že je brněnská je sympatická i svou celkovou filozofií a koncepcí…
Ovšem, než se k tomuto rozepíšu více – pojďme si Tierra Verde a to, co nabízí stručně představit.

Tierra Verde je značka, která se zabývá vlastním vývojem, výrobou a prodejem kvalitní EKO drogerie a EKO kosmetiky (+ od nich můžete pořídit i pár zajímavých doplňkových produktů).

Od Tierra Verde tak můžete pořídit v podstatě veškeré prostředky pro úklid domácnosti, velmi oblíbené jsou i výrobky na praní, na mytí nádobí, já jsem nadšená i z desinfekčních sprejů, nebo Čističe koupelny… Portfolio produktů značky je opravdu velmi široké – pro běžný úklid, údržbu domácnosti, na zmiňované praní…se od Tierra Verde můžete vybavit kompletně. :)

Co je také skvělé – přípravky jsou velmi účinné! Přesvědčíte se o tom jistě už při prvním použití – na úklid jsou velmi efektivní. Potvrzuji to i sama nyní ze své čerstvě nabyté zkušenosti. :)

To hlavní – filozofie a koncept celé značky je sám o sobě skvělý a jistě bude i jedním z hlavních důvodů, proč budete tyto výrobky běžně používat.

Veškeré přípravky Tierra Verde jsou vyrobené s naprosto perfektním, přírodním složením. Při výrobě se vylučuje a minimalizuje využití škodlivé chemie, produkty jsou tak velmi šetrné k naší pokožce a zdraví obecně.
Používání přípravků Tierra Verde je skvělé i pro děti – zejména vhodné jsou pak prací produkty.

Zásadním principem při výrobě produktů Tierra Verde je také zachování koncepce maximální udržitelnost. Část výrobků od Tierra Verde lze zakoupit ve stáčené podobě, čímž se eliminuje vznik zbytečného odpadu.

Mimo to, letos značka zavádí i poměrně unikátní novinku – možnost vrátit zálohované obaly od některé drogerie. Věřím, že se i toto setká s velkým ohlasem. Tyto vratné obaly lze vracet v místech, kde jste drogerii Tierra Verde zakoupili, případně lze zasílat zpět do e-shopu www.tierraverde.cz.

Přípravky Tierra Verde jsou také vyráběny tak, aby vznikal minimální odpad, mnohé obaly jsou z recyklovatelných materiálů, který je určený i k další recyklaci.

Mimochodem, značka Tierra Verde má jako jediná na českém trhu také certifikaci Ecogarantie, kdy se v rámci přísného auditu vždy jednou za rok kontroluje složení, skladování, ale i nakládání s odpady.

Zajímavostí je pak i výroba veškerých výrobků – vše vzniká přímo u nás, v Brně, a to převážně ruční výrobou! Do výroby jsem měla možnost také nahlédnout a byl to moc hezký zážitek – výrobní hala krásně voní, můžete sledovat plnění, balení, vše vzniká pečlivě a s láskou. :)

Zdravotně nezávadná drogerie, kosmetika, s perfektním, přírodním složením a hlavně, se skvělou účinností – to je Tierra Verde. Vyzkoušejte, seznamte se – jsem si jistá, že už doma nebudete chtít používat jiné výrobky!

A tip na závěr – Tierra Verde nabízí nyní i krásně zabalené dárkové balíčky s produkty – bytovými vůněmi, s vonnými olejíčky, úžasné jsou třeba i sady na výrobu mýdel… Vše najdete na e-shopu v sekci Tipy na dárky (tierraverde.cz).

Showroom & stáčírnů přípravků Tierra Verde najdete na adrese Vintrovna 482/5d, 664 41 Popůvky.

Veškeré produkty koupíte na e-shopu, viz odkaz níže, výrobky pak najdete i v mnohých (nejen) brněnských obchodech.

ODKAZ: TIERRA VERDE / web, e-shop
ODKAZ: TIERRA VERDE / facebook
ODKAZ: TIERRA VERDE / instagram